Puheenjohtaja

Olen 22-vuotias alkujaan Kangasalalainen kolmannen vuoden politiikan tutkimuksen opiskelija. Pääaineeni on valtio-oppi, mutta loppu kandi menee pitkälti sivuaineeni tilastotieteen opintojen parissa.

Urheilullinen pääfokus on itselläni tällä hetkellä yleisurheilukentillä, missä parhaina saavutuksina pidän kolmea Kalevan kisa mitalia miesten 3-loikasta, ja paria Suomi-Ruotsi maaotteluedustusta – ja onpa yhdet junioreiden EM-kisatkin tullut käytyä. Tavoitteet ovat tulevina vuosina tiukasti aikuisten arvokisatasolla.

Toimin vuonna 2019 Mahdin puheenjohtajana. Kakkoslajini lentopallon osalta olen ollut aktiivisesti mukana jo fuksivuodesta lähtien Mahdin lentopallojaoston toiminnassa – ensiksi rivijäsenenä ja pari viimeistä vuotta jaoston talousvastaavana ja miesten joukkueen GM:nä. Vuodeksi 2019 oli sopiva hetki ottaa askel ylöspäin emoseuran hallitukseen. Mahti tarjoaa mahtavan mahdollisuuden oppia itseäni kiinnostavaa urheiluseuran johtamista tutussa korkeakouluympäristössä, ja koen että jaostoaktiivina toimimisen kautta Mahdin toimintalogiikan tunteminen antaa hyvän pohjan seuran eteenpäinviemiseen. Henkilökohtaisena tavoitteena on ensi vuonna vakiinnuttaa uuden seuran toiminta niin taloudelliselta puolelta yritysyhteistyön kautta, sekä rakentaa suurempaa yhteisöllisyyttä jaostojen kestävän ja monipuolisen toiminnan avulla.

Liikunnallista vuotta – nähdään Atalpalla ja Mahdin tapahtumissa!