13116389_1003278616408156_4856742364195250570_o
ACE voitti APAn Ahvenisjärvellä perjantaina 29.4.2016 Tampereen piirin kutosen ensimmäisessä yliopistojen derbyssä.

ACE otti pelin haltuunsa alusta asti, ja pyöritti peliä taitavasti laidalta toiselle luoden kaksi vastaan yksi -tilanteita APAn laitapuolustajia vastaan. Kaksi maalia kahteentoista minuuttiin ja kolmas juuri ennen puoliaikaa olivat APAlle liikaa. Toisella puoliajalla APA aloitti pirteästi katkoen vastustajan hyökkäyksiä, mutta vähän ajan kuluttua peli oli taas hyvin pelanneen kotijoukkueen hallussa. Neljäs maali reilun tunnin pelin jälkeen oli myös tulosta ACEn pitkästä pyörityksestä. Ottelu päättyi näihin lukemiin, 4-0 ACElle.

APA lähtee tämänpäiväiseen otteluun FC HaPaa vastaan parantamaan omaa peliään. Peli alkaa Ahvenisjärven keinonurmella klo 19.

Tunnelmakuvassa viime perjantailta APAn vikkelä laitalinkki Zinedine Simonen tarkkailee peliä kentän laidalta.