Viestintävastaava

Terve! 

Olen Annika Andersson, 21 vuotias opiskelija TAMK:ista. Opiskelen toista vuotta Interactive media linjalla. Pääaineinani on visuaalinen suunnittelu, animaatio, web & appi suunnittelu sekä palvelumuotoilu. Urheilu on lähellä sydäntäni ja minulla on noin kymmenen vuoden tausta käsipallon pelaamisesta. Käsipallossa tie vei nuorten maajoukkueeseen saakka. Olen myös nuorempana harrastanut yleisurheilua käsipallon ohessa, päämatkana 800 m. 

Tampereelle muuttaessa käsipallo vaihtui koripalloon ja salilla käyntiin, kun käsipalloa ei oikein ollut tarjolla Tampereella. Pelaan Mahti koripallo naisten joukkueessa ja on ollut tosi hauskaa oppia uusi laji. Koripallon kautta tutustuin Mahdin toimintaan ja olen keväästä 2018 asti toiminut toimijana,  visuaalisena suunnittelijana ja valokuvaajana Mahdin viestintätiimissä. Olin mukana Utasportin brändi muutoksessa ja olin vastuussa uuden Mahti brändin visuaalisesta ilmeestä. 

On ollut tosi hauskaa olla kehittämässä toimintaa, ja siksi hain vuoden 2019 hallitukseen toiseksi viestintävastaavaksi, jotta voisin käyttää luovuuttani Mahdin markkinoinnissa. Visioni vuodelle 2019 on vakiinnuttaa Mahdin brändi ja edistää englanninkielen käyttöä viestinnässä, jotta englanninkielisten opiskelijoiden olisi entistä helpompi liittyä meidän mahtitoimintaan. 

Nähdään Mahdin tapahtumissa!