FC HaPa haki pisteet APAlta lukemin 1-2 Ahvenisjärven keinonurmella 5.5.2016 pelatussa kauden kolmannessa miesten kutosdivarin ottelussa.

APAn ensimmäisten otteluiden alkuja leimannut hermostuneisuus oli näkyvissä myös FC HaPaa vastaan, ja vastustaja pääsikin taas tälläämään avausosuman 28. peliminuutin kohdalla. APA sai ensimmäisen puoliajan loppua kohden otetta pelistä ja ottelu etenikin tasaisissa merkeissä aivan loppuminuuteille. APAn paikat syntyivät pääosin laitapuolustajien ja laitalinkkien röyhkeiden nousujen ja maalilleajojen seurauksena, mutta tällä kertaa viimeiset ratkaisut eivät vielä olleet maalien arvoisia. FC HaPa rankaisi kulmapotkusta kolme minuuttia ennen täyttä aikaa, kun APAn puolustus jäi pääpallossa kakkoseksi. APA ei toisenkaan takaiskumaalin jälkeen halunnut tyytyä tappioon, vaan pakkaa nostettiin yhä ylemmäs kohti vastustajan maalia, ja se tuotti lopulta tulosta. Kulmapotkun jälkeisestä hyökkäysalueen rajaheitosta Niko Vornanen linkosi pallon ohi FC HaPan puolustuksen ja Johannes Salminen viimeisteli uransa ensimmäisen maalin APAn riveissä kurottamalla jalkansa korkeaan palloon maalin edustalla. Lopussa APA pääsi vielä juonimaan tasoitusta vapaapotkusta, mutta Panu Ojasen vasemman jalan laukaus ei tällä kertaa kyennyt yllättämään vastustajan maalivahtia. Kolme pistettä FC HaPalle lukemin 1-2.