Lauantaiaamu raukeni sateisin merkein kun APAn naiset matkasivat kohti Raholan urheilukeskusta. Lieneekö huono sää tai pari minuuttia etuajassa aloitettu peli vaikuttanut siihen, että alkulämmittelyt jäivät minimiin ja peliin lähdettiin hyvin kylmiltään.

Pelissä hyökkäys ei ottanut tuulta alleen vaan suurimman osan ajasta pallo pyöri APAn päädyssä. Puolustus pelasi parhaansa mukaan ja vastustajan korkeat sivurajapotkut sekä maalivahdin pitkät avaukset puskettiin poikkeuksetta pois omalta kentänpuoliskolta. Puolustuksesta huolimatta vastustaja pääsi kuitenkin laukomaan aivan liian monta laukausta kohti APAn maalia. Tästä huolimatta maalissa tuttuun tapaan pelannut Heini Lehtipuu torjui kerta toisensa jälkeen kaikki vastustajan maalintekoyritykset. Mainittava on erityisesti yksi vedoista, joka matkallaan kohti maalia otti kimmokkeen APAn omasta pelaajasta muuttaen yllättäen suuntaansa. Heini onnistui kuitenkin muuttamaan pallon liikerataa ensin maalin oikeassa ylänurkassa ja pallon suunnatessa vieläkin kohti maalia Heini venytti itsensä vielä maalin vasempaankin alanurkkaan onnistuen pitämään maalin puhtaana.
Heinin loistavista torjunnoista huolimatta voittopisteitä ei saada pelkällä puolustuksella. Niinpä APAn maalitilastojen kärkipaikoilla pyörivä Kati Vastamäki kartutti jo pelin alkupuolella APAn maalitiliä yhdellä maalilla. Onneakin tässä maalissa oli mukana, sillä Katin maalin eteen sijoittunut syöttö vaihtoi vastustajan puolustusyrityksen vuoksi suuntaansa ohittaen vastustajan maalivahdin. Muita maaleja ei tässä pelissä tullut, mutta APAn erittäin vähäiset laukausmäärät huomioon ottaen, se olikin ymmärrettävää.
Pelin viimeiset minuutit olivat APAn kannalta hieman sekasortoisia, sillä 1-0 johtoasema ei tuonut paljoa turvaa vastustajan yrittäessä kiivaasti päästä tasoihin. APA kesti paineen ja pääsi iloitsemaan voitosta tuomarin viheltäessä pilliin.

Pelin parhaaksi pelaajaksi kruunattiin yksimielisesti APAn maalivahti, Heini Lehtipuu.