APA naiset jatkoi voittokulkuaan kaatamalla kauden toisessa ottelussaan MIG:n 5-1!

APA aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäisten minuuttien aikana nähtiinkin useita laukauksia, joista kuitenkin moni suuntasi hieman ohi tai yli vastustajan maalin. Avausmaali syntyi noin kymmenen minuutin kohdalla, kun Monna Kuusinen viimeisteli takatolpalta Nina Rantasen tarkasta syötöstä. 2-0 maali syntyi hetkeä myöhemmin, tällä kertaa Monna antoi syötön maalin edustalle, josta Birgitta Logrén siirsi pallon ohi vastustajan maalivahdin. Peli alkoi olla jo selvä, kun puoliajan loppupuolella Essi Salonen pujotteli itsensä laukaisupaikalle ja laittoi pallon varmasti takanurkkaan. Vastustaja ei kuitenkaan APAn hallinnasta lannistunut, vaan kavensi vielä heti perään taukolukemiksi 3-1.

Toisella puoliajalla MIG alkoi päästä paremmin peliin mukaan ja sai heti puoliajan alussa muutaman hyvän hyökkäyksen aikaiseksi. Kavennusmaali jäi kuitenkin haaveeksi, kun APA nosti nopeasti pelin toiseen päätyyn ja Nina viimeisteli 4-1 maalin läpiajon päätteeksi. Toisella puoliajalla nähtiin vielä APA maalia vartioineelta Jenna Honkaselta loistava torjunta, kun pallo oli kimmota APA puolustuksesta aivan maalin alanurkkaan. Hetkeä ennen päätösvihellystä APA kaunisteli vielä lukemia, kun Essi nousi oikealta laidalta ja antoi loistavan syötön maalin edustalle nousseelle Birgitalle, joka viimeisteli loppulukemiksi 5-1.

Loistava aloitus kaudelle APA naisilta, kaksi ottelua, 11 maalia ja 9 eri maalintekijää. Pelit jatkuvat jo tiistaina 24.5 klo 19, jolloin Riihitien kentällä vastassa Plikat.