Donkki on UtaSportin koripalloon keskittyvä lajikerho. Donkin tavoitteena on tarjota Tampereen korkeakouluopiskelijoille (TAY, TTY, TAMK) mahdollisuuden harrastaa koripalloa viikoittain poikkitieteellisessä ja mukavassa porukassa. Donkilla on sekä miesten että naisten joukkueet, joihin molempiin mahtuu vielä pelaajia.

Donkki on pelannut kolme viimeistä kautta Tampereen alueen kortteliliigassa. Paras sijoitus 16 joukkueen sarjassa on toistaiseksi ollut ensimmäisen kauden 5. sija. Toisella kaudella finaaliinkin pääsy oli toisaalta yhden puoliajan päässä. Tulevalla kaudella Donkki lähteekin parantamaan viime kausien sijoituksia, ainoana tavoitteenaan mestaruus!

 

 

Donkin harjoitusajat kaudella 2018-19 ovat seuraavat:

Miehet torstaisin klo 20-21 Atalpa

Naiset maanantaisin klo 18-19 Atalpa

Huomaathan, että Unipoli Sport -maksu on oltava maksettuna, jotta Atalpalle pääsee treenaamaan. Treeneihin saa tulla pelailemaan, vaikka ei olisikaan aikomusta lähteä pelaamaan sarja-otteluita!

Käy tykkäämässä Facebook-sivuistamme, sillä päivitämme sinne tietoa ajankohtaisista asioista ja muutakin mielenkiintoista. Facebook-sivut löytyvät osoitteesta https://www.facebook.com/donkkiTAY?fref=ts
Naisten joukkueelle on omat Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1848229545411208/?fref=ts

Sähköpostilla voi ottaa myös tarvittaessa yhteyttä, miesten joukkue perttila.robert.v[at]student.uta.fi ja naisten joukkue ruuska.eveliina.i[at]student.uta.fi. Jos innostuit, tule rohkeasti mukaan treeneihin! Nähdään Atalpalla!