Puheenjohtajaehdokas

Topias Koukkula

Olen Topias Koukkula, 22-vuotias alkujaan Kangasalalainen kolmannen vuoden politiikan tutkimuksen opiskelija. Pääaineeni on valtio-oppi, mutta loppuaika kanditutkinnostani menee pitkälti sivuaineeni tilastotieteen opintojen parissa. Urheilutaustaa löytyy eniten yleisurheilun hyppylajeista ja lentopalloa harrastan Mahdin miesten joukkueessa!

Lue hakemus!
Hallituksen jäsenehdokas

Annika Andersson

Olen Annika Andersson, 21 vuotias opiskelija TAMK:ista.
Opiskelen toista vuotta Interactive mediaa Mediapoliksella.
Pääaineina minulla on Visuaalinen suunnittelu, animaatio, web &
app -suunnittelu sekä UX. Urheilu on lähellä sydäntäni ja
minulla on noin 10 vuoden kokemus käsipallon
pelaamisesta. Mahdissa löysin kipinän koripalloon, ja pelaankin tällä hetkellä koripallon naisten joukkueessa!

Lue hakemus!
Rahastonhoitajaehdokas

Kati Vastamäki

Olen Kati Vastamäki, matematiikan aineenopettajaksi
opiskeleva, nykyisin pääasiassa Hervannan
kampuksella fysiikan ja kemian parissa pyörivä futaaja.
Futsal ja jalkapallo ovat jo todella pitkään olleet
rakkaimmat harrastukseni, joita en pystyisi
harrastamaan ilman totista meininkiä. Futsalia pelaan Mahdissa naisten 2. divarin joukkueessa ja jalkapalloa TKT:n riveissä, sillä
Mahdilta ei vielä toistaiseksi löydy kilpatavoitteista
naisten jalkapallojoukkuetta.

Lue hakemus!
Hallitusjäsen / sihteeriehdokas

Linnea Nevala

Olen Linnea Nevala, 21 -vuotias opiskelija Tampereen yliopistosta. Opiskelen kolmatta vuotta yhteiskuntatutkimusta ja pääaineenani minulla on sosiaalipolitiikka. Urheilutaustaa löytyy taitoluistelun parista. Harrastin noin kymmenen vuotta taitoluistelua (yksinluistelua). Lisäksi sydän sykkii erityisesti joogan sekä kuntoilun suuntaan. Toimin vuonna 2018 sporttituutorina, jonka kautta kiinnostuin Mahdin toiminnasta.

Lue hakemus!
Hallitusjäsenehdokas

Oscar Sten

Moro!

Olen 22-vuotias alkuperäinen tamperelainen ja täällä ollaan edelleen, vaikka on tullut asuttua useammassa paikassa Suomessa ja Saksassa. Vuosi sitten tartuin yritysyhteistyövastaavan rooliin Mahdin hallituksessa ja haen nyt toiselle kaudelle, koska homma on ollut kiinnostavaa ja hauskaa.  Tavoitteena on hakea Mahdille vakiintunutta yritysyhteistyötä tukemaan seuran tulevaisuutta ja lisäämään mielenkiintoista tarjontaa.

Lue hakemus!
Hallitusjäsenehdokas

Sofia Tikkakoski

Olen Sofia Tikkakoski, vielä hetkellisesti Pietarissa asuva venäjän kielen pääaineopiskelija. Aloitin kolmannella luokalla yleisurheilun. Ihastuin lajin monipuolisuuteen ja jatkoin harjoittelua aina abi-vuoteen asti, jolloin tein päätöksen lopettaa kilpaurheilun. Päälajeinani olivat pika-aidat sekä muut pikamatkat. Pituutta tuli loikittua myös huvin vuoksi muutaman kerran kesässä. Juokseminen on edelleen lähellä sydäntä, mutta vain harrastemielessä. Nykyään pääsääntöisiä urheilumuotojani ovat jooga ja kuntosalilla käyminen. Urheilu ja liikunta ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Mahti olisikin oiva keino päästä innostamaan muita liikkumaan ja ennen kaikkea nauttimaan siitä.

Lue hakemus!
Hallitusjäsenehdokas

Lauri Heikkilä

Olen Lauri Heikkilä, 28-vuotias täksi syksyksi Tampereelle muuttanut elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen opiskelija.  Lajitaustani on hyvin laaja, mutta nostettakoon lapsuuden ja nuoruuden ykköslajiksi jalkapallo. Kilpaurheilun olen jättänyt vuosia sitten pois elämästäni ja tällä hetkellä aika kuluu toiminnallisen kuntosaliharjoittelun parissa sekä pallopelejä pelaten. Hyötyliikunta, luontoliikunta sekä uusien lajien kokeileminen ovat myös tärkeitä minulle. Sydämenasiana minulla on olla vaikuttamassa positiivisesti korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin ja Akateemisessa Mahdissa näen siihen paljon mahdollisuuksia. Erityisesti matalan kynnyksen liikunnan mahdollistaminen ja aloittelevien liikkujien tukeminen on mielestäni ensiarvoisen tärkeää!

Lue hakemus!
Varapuheenjohtajaehdokas

Aino Kattilakoski

Hei, olen Aino, 25-vuotias politiikan tutkimuksen opiskelija. Pääaineeni on kansainvälinen politiikka. Opintojen ohella aikaani ovat pitkälti vieneet erilaiset luottamus- ja järjestötehtävät. Kaiken vapaa-aikani ja työaikani vietän puolestaan urheilun parissa.

Järjestökokemusta minulle on kertynyt reilusti. Tänä vuonna olen toiminut Iltakoulu ry:n puheenjohtajana ja samaisen ainejärjestön hallituksen tapahtumavastaavana vuonna 2015. Olen lisäksi toiminut Tamyn järjestövaliokunnassa vuonna 2016 ja TTY:llä toimivan salibandyseuramme SBS Tampin hallituksessa tiedotusvastaavana kaudella 2017-2018. Ylipäänsä tykkään puuhastella kaikenlaisten projektien parissa, tuhlata vähäistä aikaani järjestöille ja luottamustehtäville, sekä olla kehittämässä toimintaa ja rakentamassa parempaa ympäristöä tärkeinä pitämissäni yhteisöissä.

Lue hakemus!