Jaostovastaava

Moi! Mä oon Eve. Alun perin Helsingistä kotoisin ja syksyllä 2016 Tampereelle muuttanut politiikan tutkimuksen toisen vuoden opiskelija.

Toimin vuonna 2018 jaostovastaavana UtaSportissa. Olen urheilufanaatikko ja sen vuoksi eksyin myös UtaSportin hallitukseen. Toivomuksena olisi, että voin esimerkilläni ja energiallani luoda uudenlaista urheilukulttuuria Tampereen yliopistoon. Urheilussa mottoni on ”All in or nothing”.

Omasta historiasta sen verran, että olen pelannut 7-vuotiaasta koripalloa (jee TikS). Aktiivisen harrastamisen lopetin 18-vuotiaana, jonka jälkeen olen höntsännyt sitäkin enemmän. Perustimme naisjoukkueen Atalpalle syksyllä 2016 ja innokkaita jäseniä toivotaan mukaan! Koripallon lisäksi kiinnostaa kaikki, vaikka itse en (teknisesti ainakaan) ole tajuttoman lahjakas muissa lajeissa. Siksipä matalan kynnyksen liikunta on lähellä sydäntä ja toiveena olisi saada sen tarjontaa kehitettyä UtaSportissa. Meillä on huippu tiimi koossa vuodelle 2018,, paljon ideoita mielessä ja autamme mielellämme kaikissa liikuntaan ja urheiluun liittyvissä asioissa. Nähdään tapahtumissa ja Atalpalla!