Voit ottaa yhteyttä Mahdin hallitukseen sähköpostilla hallitus@akateeminenmahti.fi!

 

Puheenjohtaja & Talousvastaava

Tässäpä Alvari 25-vuotias Einola Loimaalta. Opiskelen viimeistä vuotta Rakennus- ja Yhdyskuntatekniikkaa TAMK:ssa ja toimin meidän mahtavan korkeakouluyhteisön liikuntaseuran talousvastaavana. EDIT: Hallituksemme uudelleenjärjestelyn johdosta toimin nykyään myös seuramme puheenjohtajana.

Oma liikunnallinen CV on sisältänyt ala-asteikäisestä asti BMX-pyöräilyä, lautailua lumella sekä myöhemmällä iällä myös vedellä. Oon pelannut koripalloa koko ikäni, jonka kautta vielä Loimaalla asuessani tuli toimittua aktiivisesti LoKoKon seuratoiminnassa.

Tampereelle muutettuani pääsin vihdoinkin kokeilemaan amerikkalaista jalkapalloa silloisessa korkeakoulujoukkueessa. Joukkueen toiminta uudelleenkäynnistettiin Mahdin kautta syksyllä 2019 ja sen jälkeen päädyinkin pikaisesti mukaan seuran hallitukseen.

Toivon käynnissä olevalta hallitusvuodelta, että saadaan palautettua toiminta vähintäänkin koroepidemiaa edeltävälle tasolle sekä tarjottua vaihtoehtoisia tapahtumia ja harrastuksia

 

Varapuheenjohtaja

Moro! Oon Helena Hakala ja opiskelen parhaillaan kasvatustieteiden maisteriksi. Oon jo tovin opiskellut ja valmistunut fyssariksi 2019 ja varhaiskasvatuksen opettajaksi 2021. Ei kahta ilman kolmatta, joten isona musta tulee vielä luokanopettaja. Mahdin hallituksessa oon mukana toista vuotta ja nyt varapuheenjohtajana.

Mahtiin päädyin alunperin futsalin kautta. Futsalin puolestaan jalkapallon kautta, jota oonkin pelannut koko ikäni ja edelleen tavoitteellisesti.  Pallon lisäksi tykkään juosta rastien perässä ja siinä hommassa on myös tullut vähän enemmän menestyttyä.

Mahdilta toivon erityisesti sitä, että saadaan yliopistourheilun statusta nostettua tulevaisuudessa ja sitä, että pystymme liikuttamaan mahdollisimman monipuolisesti opiskelijoita. Toivottavasti myös tällä hallituskaudella päästään vielä järjestämään kivoja liikuntajuttuja. Liikunnallista kevättä kaikille!

 

Sihteeri

Moikka! Mä oon Laura 20-vuotias opiskelija Tampereelta. Aloitin juuri syksyllä ensimmäisen vuoden opinnot ammattikorkeakoulussa,ja tutkintona toimii International business.

Itse olen harrastanut koripalloa koko peruskoulun ajan, mutta lopetin ennen kuin menin lukioon. Pidin taukoa noin kolmisen vuotta, kunnes löysin vanhasta seurasta ‘’höntsykoriksen’’, jossa pääsin pelaamaan koripalloa rennoin mielin. Päästyäni opiskelemaan ammattikorkeakouluun, kiinnostuin Mahdin toiminnasta, ja erityisesti koripallon jaostosta. Päätin lähteä kokeilemaan millaista olisi pelata koulun kautta, ja se osoittautuikin paremmaksi valinnaksi kuin edeltävä. Itse olen tykännyt pelailla samanikäisten ja samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa.

Uuden joukkueen ansiosta olen päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa koripallon parissa. Myös uusien ihmisten kautta päädyin mukaan Mahdin toimintaan. Joukkuekaveri vinkkasi, että sihteerin paikka olisi vapaana, ja päätin lähteä mukaan toimintaan. Itse myös toivon, että pääsisimme pian kaikki normaalin toiminnan pariin ja päästäisiin kaikki taas liikkumaan yhdessä. Mutta niin kauan kuin tilanne on toisin, toivon, että me hallituksessa voimme tehdä mahdollisimman hyviä ratkaisuja ja saada opiskelijoita liikkumaan muilla tavoin.

 

Jaosto- & ainejärjestövastaava

Morjes! Oon Jani Jokela ja opiskelen viidettä vuotta materiaalitekniikkaa Hervannan kampuksella. Olen pelannut jalkapalloa puolet pienestä 25 vuoden iästäni, mutta tällä hetkellä olen löytänyt intohimoni kilpatanssista. Tämän vuoden tavoitteeni ovat tanssissa kehittymisen lisäksi osallistua Levillä järjestettävään Arctic Challengeen ja koetella omia voimavarojani! Syntyjäni olen Mänttä-Vilppulasta, mutta Tampere on opiskelujen ohella muodostunut kotikaupungiksi. Aiempaa järjestökokemusta löytyy ainejärjestöni Materiaali-insinöörikillan hallituksesta tapahtumasektorilta.

Toimin toista vuotta Mahdin jaosto- ja ainejärjestövastaavana. Tarkoitukseni on tuoda Mahdin toiminta paremmin näkyville kaikille Tampereen korkeakouluopiskelijoille sekä ylläpitää jo olevaa jaostotoimintaa. Vastuualueeseeni kuuluu jaostojen puheenjohtajien kanssa keskustelu sekä seuran toiminnan kehittäminen kaikkien mielipiteet huomioiden.

Mikäli olet kiinnostunut meidän toiminnasta ja haluat kuulla lisää, niin ota Mahdin somet seurattavaksi. Sieltä kuulet tulevista tapahtumista ja saat helpon väylän päästä tutustumaan tätä seuraa pyörittävään Mahti porukkaan!

 

Viestintävastaava

Moikka! Mää oon Lotta, oon toisen vuoden Environmental Engineer opiskelija TAMKista ja toimin Mahdin hallituksessa osana viestintä tiimiä. Mun lajina toimii koripallo ja olenkin osa myös Mahdin koripallojoukkueen hallitusta.

Mun päälajeja on nuorena ollut koripallo ja kilpauinti. Koripallon alotin jo ala-asteella ja pelailin kin sitä koko peruskoulun ajan. Siinä sivussa uin kilpaa, mutta koripallo ollut enemmän se mun juttu. Pitkään olin kuitenkin koskematta palloon ikävien joukkuemuistojen takia, mutta opiskelut Tampereella aloittaessani päätin antaa lajille uuden mahdollisuuden. Löysin Akateemisen mahdin ja sitä kautta korisjoukkueen ja päätin mennä mukaan treeneihin. Vastassa oli kiva porukka rennolla meiningillä ja sille tielle jäätiin.

Uusi joukkue on tuonut uusia kavereita ja hauskan pitoa kivan lajin parissa. Halusin päästä isommin osaksi tätä tärkeää toimintaa ja taata myös muille opiskelijoille samoja kokemuksia ja mahdollisuuksia. Siksi päätin hakea mukaan Mahdin hallitukseen. Urheilu on tärkeä osa mun elämää muutenkin ja harrastan salilla käyntiä ja lenkkeilyä koriksen ohella. Näin koronan aikana sen merkitys on korostunut opintojen vastapainona ja ikävä kentille kavereiden kanssa on kova. Toivonkin, että saataisiin poikkeavista oloista huolimatta mahdollisimman paljon innostettua muitakin opiskelijoita liikkumaan ja saamaan sitä kautta vastapainoa opiskelulle ja ikävälle tilanteelle.

 

Viestintävastaava

Moi! Oon Vilma, oon 21-vuotias ja alunperin Helsingistä kotoisin. Opiskelen yliopistolla yhteiskuntatutkimusta ekaa vuotta. Päädyin hallitushommiin mahdin futsaljoukkueen kautta ja toimin tällä kaudella viestintätiimissä. Tällä hetkellä tulee eniten lumilautailtua ja kesällä pelailtua futista!

 

Graafikko

Hellou! Oon Veera Soini ja opiskelen kolmatta vuotta psykaa täällä Tampereella. Psykologian opintojen ohella oon suorittanut liikuntapsykologian perusopinnot Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kautta, jotka saan kätevästi hyväksiluettua sivuaineeksi kanditutkintooni. Suurin unelmani oliskin et musta tulis joku päivä sertifioitu urheilupsykologi. Urheilutaustaa multa löytyy lähinnä erilaisten kestävyyslajien parista, hiihtoa olen aikanaan harrastanut “kaikkein eniten tosissaan”. Lopetin hiihdon muutama vuosi sitten ja nyttemmin minuun saattaa törmätä Pyhäjärven ympäristön lenkkipoluilla koiruuden kanssa ulkoilemassa.

Mahdin toimintaan lähdin mukaan pari kautta sitten sporttituutoroinnin merkeissä. Tuolloin innostuin Mahdista ja halusin tutustua tähän yhteisöön paremmin, ja hainkin hallitukseen seuraavalle kaudelle. Varsin eriskummallisella viime kaudella toimin Mahdin viestintävastaavana pääosin päivitellen somekanavia ja vastaten graafisesta suunnittelusta. Tällä kaudella toimenkuvani on hieman supistunut ja pyrinkin vastaamaan pääasiassa graafisesta suunnittelusta, välillä toki avustaen somekanavien ja muun viestinnän kanssa. Toiveena tulevalle kaudelle olisi tietysti, että pääsisimme mahdollisimman nopeasti taas normaalin toiminnan pariin. Koska se tuskin on ainakaan kevään aikana mahdollista, toivon, että pystyisimme kuitenkin luovien ratkaisujen kautta kannustamaan opiskelijoita liikkumaan myös tänä haasteellisena ja poikkeuksellisena aikana. Urheilullista kevättä kaikille!