Rakkaudesta lajiin

Tampere University Hockey, eli TUHO on UtaSportin alainen jääkiekon lajikerho. Joukkue perustettiin vuonna 2013. Ensimmäisellä kaudella pelasimme talvisarjaa Pyynikin tekojäällä. Sen jälkeen olemme menneet joka vuosi yhtä tasoa ylemmäksi jääkiekkoliiton alaisessa Hämeen alueen harrastesarjassa. Tarkoituksemme on tarjota yliopiston opiskelijoille mahdollisuus pitää hauskaa pelaamalla jääkiekkoa säännöllisesti koko kauden.

Kun olet maksanut Unipoli Sportin liikuntamaksun olet oikeutettu osallistumaan viikottaiselle jäävuorolle. Niin kutsuttu YO-vuoro on jälleen ensi kaudella 6.9. – 20.12.2018 ja 3.1. – 28.3.2019 Hervannan jäähallin 2. kaukalossa torstaiaamuisin klo 8.45 – 10.00. Vuoro on siis kaikille lajin harrastajille vapaa ja satunnaisetkin vierailut höntsyille ovat tervetulleita. Tiedotamme muutoksista vuoroihin Facebookissa, jossa myös järjestetään maalivahdit molempiin päihin. Lisätietoja voit kysyä yhteyshenkilöltä; Antti Kinnunen (kinnunen.antti.j@student.uta.fi)

Ensi kaudelle 2018-2019 joukkueessa on rajattu määrä pelipaikkoja vapaana aktiivisesta toiminnasta kiinnostuneille pelaajille. Toimintaan kuuluu sarjapelien ja höntsyvuorojen lisäksi vuosittaiset fuksien kaupunkisuunnistuksen rasti, yliopiston talviliikuntaviikko, Winter Classic ulkoilmaottelutapahtuma ja OSM-kilpailut. Yritysyhteistyö ja yleiset joukkueen pyörittämiseen liittyvät tehtävät kaipaavat myös lisävoimia. Jos kiinnostuit ota yhteyttä puheenjohtaja Eetu Sillanpäähän (sillanpaa.eetu.o@student.uta.fi) tai rahastonhoitaja/vpj Antti Kinnuseen (kinnunen.antti.j@student.uta.fi).

Videosta voit katsahtaa erään talven 2017 ulkoilmahöntsyn tunnelmaa: HPV vs. TUHO.

Ota TUHO seurantaan Facebookissa ja Instagramissa @tuhohockey

#TUHOALLTHEWAY