APA naiset aloitti kautta aikain ensimmäisen jalkapallokautensa tyylipuhtaasti voittaen Tampereen piirin naisten kuntopallosarjassa FC Varvut lukemin 6-0.

Ottelun alussa APA tyytyi pitämään palloa hallussaan ilman terävämpiä maalintekoyrityksiä. Alun tunnustelun jälkeen kauden avausmaalista vastasi Jonna Seppälä pujotellen kolmen pelaajan välistä vapaalle laukaisupaikalle ja sijoittaen tästä pallon varmasti ohi vastustajan maalivahdin. Jenna Honkanen lisäsi lukemiksi 2-0 vielä muutamaa minuuttia ennen taukovihellystä.

Toisella puoliajalla APA alkoi ahnaammin käyttää rakentamiaan paikkoja hyväksi ja yhä useampi hyökkäys päättyi kelpo laukaukseen. Tulos olikin sen mukainen, Hanna Kurki laukoi kotijoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle ja neljäs maali syntyi, kun Birgitta Logrén ohjasi pallon maalivahdin edestä aivan maalin kattoon. Viidennestä osumasta vastasi Riina Hanhikoski ja loppulukemat 6-0 sinetöi Riina Mikkonen nostaen pallon yli maaliltaan vastassa olleen maalivahdin.

Seuraavan kerran APA naiset tositoimissa torstaina 19.5 klo 18, kun Riihitien häkissä vastaan astelee MIG.