APA naiset venytti voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun SBS Tamppi taipui maalein 0-3.

APA luotti jälleen vahvaan pallonhallintapeliin, mutta tällä kertaa vastassa oli hyvin organisoitunut puolustus, joka peitti parhaansa mukaan laukaisumahdollisuudet. Kun keskeltä ei tahtonut löytyä tilaa, niin kapteeni Essi Salonen alkoi tarjoilla oikealta laidalta kauniita syöttöjä maalin edustalle, mutta verkkoon asti ei pallo Essin luomista tilanteista pomppinut. Helpottava johtomaali nähtiin, kun Linda Vatanen ohitti ensin yksitellen SBS Tampin puolustajat ja tämän jälkeen Linda upotti pallon varmasti tolpan juureen. Eikä kauaakaan, kun Nina Rantala antoi oppikirjan mukaisen syötön Birgitta Logrénille, joka siirsi pallon helposti lähes tyhjään maaliin. Taukoa päästiin viettämään oikeudenmukaisissa 0-2 lukemissa.

Toisella puoliajalla APA maalilla torjunut Riina Mikkonen pääsi näyttämään parastaan, kun maalille unohtunut SBS Tampin hyökkääjä pääsi laukomaan kaikessa rauhassa, mutta Riina onnistui venyttämään itsensä pallon tielle. Useammallekin APA pelaajalle jäi toiselta puoliajalta jossiteltavaa, kun pallo lipui kerta toisensa jälkeen sen kuuluisian pallonmitan verran ohi ylä- ja alanurkista. APA sai vielä kertaalleen pallon myös maalipuiden väliin, 0-3 maalin teki Hanna Kurki ja niillä lukemilla APA vei jälleen Riihitien kentältä mukanaan kolme sarjapistettä!