Yritysyhteistyö

Moro!

Olen 22-vuotias alkuperäinen tamperelainen ja täällä ollaan edelleen, vaikka on tullut asuttua useammassa paikassa Suomessa ja Saksassa. Opiskelut keskittyvät pääasiassa tällä hetkellä kauppatieteisiin, vaikka valmistuin juuri Saksan kielen kandiksi. Urheilu kiinnostaa erittäin paljon mm. hiihdon, uinnin, juoksun ja salin merkeissä.
Tartuin yritysyhteistyövastaavan rooliin kiinnostuksesta lähteä hakemaan vakiintuneita yhteistyökumppaneita tukemaan seuran tulevaisuutta ja lisäämään mielenkiintoista tarjontaa.
Urheilutaustaa löytyy enimmäkseen uinnin parista, jota on tullut harrasteltua yli 15 vuotta. Aikaa on tullut vietettyä myös reilusti juoksun ja kuntosalin parissa. Minut voi siis suurella todennäköisyydellä bongata treenaamassa Kalevan uimahallilla tai Atalpalla. Pienestä pitäen myös laskettelu on kuulunut jokavuotisiin rutiineihin. Extreme-kestävyyslajit ja niihin liittyvät tapahtumat, kuten hiljattain hiihtämäni kaukopartiohiihto ovat minulle uusi intohimo. Myös lukkopaini on uutena lajina löytänyt tilaa viikkokalenteristani.
Paras treeni on tehty treeni – Nähdään siis urheilun parissa Mahdin tapahtumissa!
– Oscar