Tampereen Yliopiston hevoslajikerho eli PIFFI on UtaSportin alainen lajikerho, joka perustettiin 28.11.2012 yhdistämään hevosharrastuksesta kiinnostuneita opiskelijoita.

PIFFIn toiminnan tarkoituksena on edistää hevosurheilun ja liikunnan harrastusmahdollisuuksia niin ratsastuksen kuin muidenkin hevoslajien saralla sekä edistää lajien tunnettuutta Tampereen korkeakouluissa. Järjestämme mm. tallivierailuja, kokeilutunteja, vaelluksia, ratsastusleirejä ja muita hevoslajeihin liittyviä tapahtumia. PIFFIn kautta hevosihmiset löytävät seuraa myös esimerkiksi kisakatsomoihin tai muihin hevostapahtumiin. Toimintaan voivat osallistua kaikki hevosista kiinnostuneet Tampereen korkeakoulujen opiskelijat, aloittelijoista konkareihin, tapahtumien vaativuustasosta riippuen.

PIFFIstä saat lisätietoja joko blogimuotoisilta kotisivuilta tai Facebook-sivulta sekä liittymällä Piffiläisten omaan Facebook-ryhmään. Voit myös ottaa yhteyttä PIFFIn hallitukseen sähköpostitse osoitteeseen piffinhallitus@gmail.com