13041040_997048300364521_7955413696358261193_o
FC Trompi oli Akateemisia Palloilijoita parempi maalein 3-1 Tampereen piirin kutosen neloslohkon avauspelissä.

Hyisessä ilmassa pelattu ensimmäinen kotiottelu Ahvenisjärven keinonurmella alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes FC Trompin ahnaat pystyjuoksut tuottivat tulosta yhdennellätoista peliminuutilla. APAn puolustus joutui rikkomaan maalipaikkaan kirmannutta hyökkääjää aivan rangaistusalueen rajalla, ja ottelun hyvin hyppysissään pitänyt erotuomari vei pallon pilkulle vastalauseista huolimatta. Veto aivan maalin vasempaan alakulmaan vei vieraat johtoon 1-0, näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla APA nousi tasoihin reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun vastustajan maalivahdin epäonnistunut avaus päätyi suoraan keskikentän keskustassa koko pelin edukseen esiintyneen Pekko Kulmalan jalkaan. Pekolla oli helppo työ viimeistellä 1-1 lukemat paristakympistä lähes tyhjään maaliin. Välittömästi tämän jälkeen vierailijat piristyivät, ja viiden minuutin päästä soi omissa. APAn rikkeen jälkeen nopea sivuvapari tarkasti takatolpalle nousseen hyökkääjän päähän ja pusku takakulmaan, 2-1 FC Trompille. FC Trompi osoittautui ottelun lopun lähentyessä tällä kertaa parempivireiseksi joukkueeksi viimeistellen pitemmän pyörityksen päätteeksi vielä toisen puskumaalin 76. peliminuutilla APAn puolustajien estelyistä huolimatta. Loppulukemat 3-1 FC Trompin hyväksi.

APAn parhaat paikat ottelussa maalin lisäksi tulivat Samulle, jonka laukaus boksin sisältä lipui takatolpan huonommalle puolelle, ja Panulle, jonka kierteinen vapaapotku oikealta kimposi tolpan sisäpinnasta takaisin kentälle. Ensimmäiseksi otteluksi kaiken kaikkiaan aivan hyvä esitys APAn nuorelta joukkueelta.

Seuraava ottelu pelataan vapun aatonaattona, perjantaina 29.4. klo 17:15, kun APA matkaa lohkon toisen korkeakoulujoukkueen ACEn vieraaksi tutulle Ahvenisjärven kentälle. ACE pelasi viime kaudella vielä vitosta, joten kova vastus on tälläkin kertaa luvassa.

Otteluiden kokoonpanot ja maalintekijät löytyvät palloliiton tulospalvelusta osoitteesta http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&532952&M6