Haluatko innostaa opiskelijoita liikunnan iloon?

Sporttituutorit

Sporttituutorit toimivat tärkeänä osana Tampereen Akateemista Mahtia järjestäen matalan kynnyksen lajikokeiluja pitkin vuotta. Lajikokeiluihin saavat osallistua Mahdin jäsenet, ja kokeilut pyritään pitää mahdollisimman edullisina tai jopa ilmaisina. Lajikokeiluista informoidaan Mahdin kotisivuilla sekä facebookissa.

Sporttituutorit myös edustavat useissa tapahtumissamme, joten voit tulla rohkeasti nykäisemään hihasta ja kysymään sporttituutoritoiminnasta, tulevista lajikokeiluista, tai muusta Mahdin toiminnasta. Myös toiveita kokeilujen suhteen saa esittää!

Mitä sporttituutorilta odotetaan?

Sporttituutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, ammattivalmentaja tai edes salilla vika. Tärkeintä on, että saat itse liikunnasta niin paljon iloa, että sitä riittää jaettavaksi myös muille. Reippaus, sitoutumisvalmius, rentous sekä oma-aloitteisuus ovat tässä tehtävässä avainsanoja!  Sporttituutorina olet mukana useissa eri tapahtumissa, ja odotamme tuutoreilta sitoutumista koko kaudeksi, sillä etenkin syksyllä sporttituutorien tarve on kova.

Hakuaika vuoden 2019 sporttituutoreille alkaa marraskuussa. Haun tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulle ilmenee kysymyksiä sporttitutortoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä tapahtumavastaava Saara Vihavaiseen sähköpostitse osoitteeseen vihavainen.saara.k(a)student.uta.fi.