[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Tapahtumavastaava

Moikka! Olen Suvituulia, 22-vuotias ja toinen UtaSportin yrityssuhdevastaavista. Opiskelen tällä hetkellä kirjallisuutta, mutta tarkoituksenani on vaihtaa pääaine hallintotieteisiin tänä keväänä. UtaSportin toimintaan lähdin mukaan viime keväänä sporttituutorina ja sitä kautta innostus tapahtumien järjestämiseen sekä liikuntaan innostamiseen kasvoi entisestään!

Olen harrastanut ja kokeillut useita eri lajeja partiosta tanssiin, mutta viimeisen vuoden olen panostanut kuntosali treenaamiseen sekä tanssiin. Sporttituutorina pääsin jakamaan innostusta liikuntaan myös muille sekä järkkäilemään erilaisia tapahtumia sekä tietty tutustumaan aivan mahtaviin uusiin ihmisiin! Tapahtumien järkkäilyssä olen panostanut paljon sponsorien hankintaan, mikä on ollut todella hauskaa ja mielenkiintoista, minkä vuoksi innolla jatkan vuoden 2018 hallituksessa toisena yrityssuhdevastaavana.

Mut voi bongata yliopistolta ja erilaisista tapahtumista! Tule nappaamaan hihasta jos on kysyttävää tai ihan muuten vaan? Nähdään tapahtumissa ja liikunnan merkeissä!