Puheenjohtaja

 

Olen 24-vuotias Seinäjoelta lähtöisin oleva jalkapallomaalivahti ja tietojenkäsittelytieteen organisaatioiden tietojärjestelmän maisterisuunnan opiskelija. Olen ollut seuran toiminnassa mukana jo vuodesta 2015, ja vuosien saatossa olen toiminut vpj:nä, jaostovastaavana (nyk urheilutoimenjohtaja), sekä It-vastaavana niin hallituksessa kuin toimarina. Vuodeksi 2018 aika oli kypsä puheenjohtajuudelle, ja suurimpana tavoitteena toimikaudelle on uuden brändin markkinointi, vakiinnuttaminen ja jaostojen kestävän toiminnan turvaaminen.

Vapaa-aikani kuluu futiskentällä koppeja ottaessa. Kipinä UtaSportin toimintaan lähti halusta luoda lisää vakituista lajitarjontaa yliopistollemme. Olen juniorivuosinani pelannut myös lentopalloa, ja oli mukava päästä verestämään vanhoja taitoja yliopiston yleisillä vuoroilla. Visionani olisikin, että pystyisimme tarjoamaan lajista riippumatta opiskelijahintaisia harrastusmahdollisuuksia sen oman lempilajin parissa, kullekin sopivalla tasolla.

Lisäksi näin kilpataustaisesta urheilijasta olisi mukavaa jos muutama OSM-mitalikin joskus tulevaisuudessa löytäisi tiensä seuramme joukkueiden palkintokaappeihin…

Pidetään itsemme liikkeessä ja nähdään UtaSportin tapahtumissa tai liikunnan merkeissä Atalpalla!