UtaVolley on Tampereen yliopiston lentopallokerho, jonka tarkoituksena on edistää lentopallon harrastustoimintaa ja kerätä yhteen lajin harrastajia yliopistolla. Miehille ja naisille on omat joukkueensa, jotka molemmat osallistuvat kisoihin ja tapahtumiin. Utavolleyn riveihin ovat tervetulleita kaikki Tampereen korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunnan edustajat.

Miesten joukkue

UtaVolleyn miesten joukkue perustettiin tammikuussa 2015, jolloin toiminnassa oli mukana vain muutamia opiskelijoita. Tampereen yliopiston joukkue osallistui lentopallon opiskelijoiden SM-kisoihin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 sijoittuen seitsemänneksi. Seuraavan vuoden aikana harjoitusrinki kasvoi merkittävästi. Huhtikuussa järjestetyissä opiskelijoiden SM-kisoissa joukkue päätyi yhdeksänneksi.

Kaudella 2016-2017 miesten joukkue otti harppauksen eteenpäin. UtaVolley osallistui ympäri Suomea joukkueita keräävään Viking Line Cup -turnauksiin kahdella joukkueella. Joukkueet sijoittuivat lopulta 25 joukkueen runkosarjassa sijoille 2. ja 4. Tänä vuonna Tampereella järjestetyissä kahdeksan parhaan joukkueen finaaleissa Utavolley kuitenkin taipui lopulta harmillisesti sijoille 4. ja 7. ja mitali jäi lopulta yhden erävoiton päähän.

Joukkueen debyyttikausi oli kokonaisuudessaan menestys. Aiemmin vain yksittäisillä pelaajilla oli kokemusta VLC-sarjasta, mutta menneen kauden aikana joukkueessa pelasi yhteensä 24 eri pelaajaa. Vuoden 2017 OSM-kisoissa UtaVolley taipui Kuopiota vastaan jatkoerässä lopulta kuudenneksi.

Kaudella 2017-2018 UtaVolley osallistuu sekä Tampereen aluesarjaan että VLC-sarjan CUP turnauksiin. Syyskaudella 2017 Utavolley sijoittui aluesarjassa viidenneksi. VLC runkosarjassa 2017-2018 UtaVolleyn joukkueet (Asio & Strix) sijoittuivat 4. ja 7. sijoille ja taistelevat sarjan voitosta 8 parhaan joukkueen finaaleissa kotisalissaan Tampereen yliopiston Atalpalla 24.3.2018.

Joukkue pelaa tulevat paikallissarjan kotipelinsä Tampereen yliopiston Atalpa-salissa. Miesten joukkueen General managerina eli vastuunvetäjänä toimii tulevalla kaudella Topias Koukkula. Harjoitusringistä kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä Topiakseen (koukkula.topias.o@student.uta.fi) tai liittyä miesten FB-ryhmään.

Miesten harjoitusvuorot:
Tiistaisin 16.00 – 17.30
Keskiviikkoisin 19.00 – 20.30

Naisten joukkue

Naisten harjoitusvuoro on maanantaisin klo 19 – 20.30

Hallitukset

Hallitus 2018
Rasmus Rannikko (puheenjohtaja)
Linda Saali (varapuheenjohtaja & naisten joukkueenjohtaja)
Topias Koukkula (talousvastaava & miesten joukkueenjohtaja)
Mikko Hankamäki (strateginen johtaja)
Markus Perämäki (valmennustoimihenkilö)

Hallitus 2017
Sara Salmi (puheenjohtaja)
Markus Perämäki (varapuheenjohtaja)
Rasmus Rannikko (viestintävastaava & yrityssuhteet & miesten joukkue)
Mikko Hankamäki (yrityssuhteet)
Sofi Sulanen (talousvastaava)

Viestintäkanavat

Facebook
Instagram
Utavolley miehet
Utavolley naiset