UtaVolley on Tampereen yliopiston lentopallokerho, jonka tarkoituksena on edistää lentopallon harrastustoimintaa ja kerätä yhteen lajin harrastajia yliopistolla. Miehille ja naisille on omat harjoitusryhmät ja lisäksi miesten joukkue kisailee. Utavolleyn riveihin ovat tervetulleita Tampereen korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta.

UtaVolley miehet

UtaVolleyn miesten joukkue perustettiin tammikuussa 2015. Perustamisvaiheessa toiminnassa oli mukana vain muutamia opiskelijoita ja joukkue teki tiivistä yhteistyötä yliopiston menestyksekkään alumnijoukkue Atalpan kanssa. Huhtikuussa 2015 Tampereen yliopiston miesten joukkue osallistui lentopallon opiskelijoiden SM-kisoihin ensimmäistä kertaa ja sijoittui ratkaisupelissä lopulta seitsemänneksi voitettuaan Kuopion yliopiston.

Kaudella 2015-2016 miesten harjoitusrinki kasvoi huomattavasti. Joukkue ei kuitenkaan kisaillut lukuun ottamatta huhtikuussa 2015 järjestettyjä opiskelijoiden SM-kisoja, joissa joukkue päätyi yhdeksännelle sijalle voitettuaan ratkaisupelissä Seinäjoen amk:n.

Kaudella 2016-2017 miesten joukkue otti harppauksen eteenpäin. UtaVolley osallistui ympäri Suomea joukkueita keräävään Viking Line Cup -turnauksiin kahdella joukkueella. Joukkueet sijoittuivat lopulta 25 joukkueen runkosarjassa sijoille 2. ja 4. Tampereella järjestetyissä runkosarjan kahdeksan parhaan joukkueen finaaleissa Utavolleyn joukkueet kuitenkin taipuivat sijoille 4. ja 7. ja seuran ensimmäinen mitalisijoitus jäi lopulta vain yhden erävoiton päähän. Aiemmin vain yksittäisillä pelaajilla oli kokemusta VLC-sarjasta, mutta menneen kauden aikana joukkueessa pelasi yhteensä 24 eri pelaajaa, minkä johdosta joukkueen VLC-debyyttikautta voi luonnehtia menestykseksi.  Joukkue osallistui myös kolmatta kertaa opiskelijoiden SM-kisoihin, tällä kertaa Vierumäellä sijoittuen kuudenneksi Kuopion yliopistoa vastaan koetun tiukan jatkoerä-tappion jälkeen.

Kaudella 2017-2018 UtaVolley osallistui sekä Tampereen aluesarjaan että VLC-sarjaan sijoittuen molemmissa sarjoissa lopulta viidenneksi. Joukkue osallistui jo neljättä kertaa lentopallon opiskelijoiden SM-kisoihin sijoittuen historiallisesti parhaalle viidennelle sijalleen. Kauden tulos oli siten tripla-5.

Kaudella 2018-2019 UtaVolley pelaa Tampereen alueellista sarjaa. Joukkue pelaa kotipelinsä Tampereen yliopiston Atalpa-salissa. Harjoitusringistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä joukkueenjohtaja Topias Koukkulaan (koukkula.topias.o@student.uta.fi) tai liittyä miesten FB-ryhmään.

Miesten harjoitusvuorot:
Tiistaisin 16.00 – 17.30
Keskiviikkoisin 19.00 – 20.30

Naisten joukkue

Naisten harjoitusvuoro on maanantaisin klo 19 – 20.30

UtaVolleyn hallitukset

Hallitus 2018
Rasmus Rannikko (puheenjohtaja)
Linda Saali (vpj & naisten ryhmä)
Topias Koukkula (talous & miesten ryhmä)
Mikko Hankamäki (strateginen johtaja)
Markus Perämäki (valmennustoimihenkilö)

Hallitus 2017
Sara Salmi (puheenjohtaja)
Markus Perämäki (varapuheenjohtaja)
Rasmus Rannikko (viestintävastaava & yrityssuhteet & miesten joukkue)
Mikko Hankamäki (yrityssuhteet)
Sofi Sulanen (talousvastaava)

Viestintäkanavat

Facebook
Instagram
Utavolley miehet
Utavolley naiset