Morjens! Olen 25-vuotias neljännen vuoden konetekniikan opiskelija Tampereen yliopiston Hervannan kampukselta, sivuaineena opiskelen logistiikkaa.

Urheilutaustaa löytyy melko monesta lajista, päälajit kuitenkin ovat olleet jalkapallo vaahtosammuttimen kokoisesta 16-vuotiaaksi ja sen jälkeen koripallo sekä kuntosalitreenit. Siinä sivussa on tullut pelattua ja harrastettua mm. tennistä, maastopyöräilyä, suunnistusta, jääkiekkoa ja jenkkifutista.

Olen tarkastellut koripallokenttää myös vaihtopenkin toiselta puolelta juniorivalmentajana, tosin tällä hetkellä toimin enää fysiikkavalmentajan roolissa.

Varsinaisia saavutuksia ei ole tullut haalittua, itselleni ainakin olen uskotellut syyksi sen, että olen aina harrastanut liikuntaa huvin vuoksi ja kunnon ylläpitämiseksi, mutta jokainen voi toki tehdä omat johtopäätöksensä. Ehkä merkittävin suoritus itselle on Tampereen puolimaratonin selvittäminen.

Olen ollut Mahdin koripallojaoston toiminnassa pelaajana mukana kolme vuotta, tällä kaudella toimin myös jaoston puheenjohtajana, emoseuran hallituspestin lisäksi. Mahti on tosi hieno urheiluseura ja toivon ja uskon että meillä on kirkas tulevaisuus.

Tervetuloa mukaan, tehdään yhdessä Mahdista entistäkin Mahtavampi!