Utasportin Yösähly on täällä taas!

Kerää vähintään neljän hengen tiimi kasaan ja tule sählyilemään (tai sähläilemään) hyvässä hengessä tiistaina 21.11. Atalpalle. Joukkue voi ilmoittautua joko rentosarjaan tai kilpasarjaan – jokaisen joukkueen kannattaa kuitenkin pukeutua vapaavalintaisen teeman mukaisesti. 😉

Utasport tarjoaa sählyilijöille pientä purtavaa ja ilta jatkuu YTHS-saunalla. Sarjoissa menestyneet sekä parhaat pukeutujat palkitaan ruhtinaallisesti!

Rentosarja on tarkoitettu kaikille taitotasosta riippumatta ja on tarkoitettu matalan kynnyksen liikunnaksi. Kilpasarjaan voi ilmoittautua, jos kaipaa kilpailullisuutta ja haastetta turnaukseen.

Jos kilpasarjaan ei ilmoittaudu tarpeeksi joukkueita, järjestetään vain rentosarja.

Joukkueelle hinta on 25e ja ilmoittautuminen alkaa 2.11. ja päättyy 14.11. Ilmoittautuminen ja maksaminen sivuston alalaidan linkin kautta ja verkkokaupassa!

Koko joukkueen ilmoittaa yksi pelaaja ja ilmoittautuminen on sitova. Jos joukkueen pelaaja(t) estyvät tulemasta paikalle, tilalle saa toki ottaa korvaavia pelaajia.

Tervetuloa!

http://utasport.fi/kauppa/Ei-luokiteltu/yosaban-ilmoittautuminen/

IN ENGLISH:

Utasport’s Night Floorball Tournament is here!

This popular event is coming again at Tuesday 21.11. Games start at 18.00 and are played at Atalpa. The best team gets an award, but there is also a competition of which team is dressed the best!

So gather around a mixed team of at least four people and come and fight for the University’s championship and have a great time! The participation fee is only 25e for the
team. The enrolment starts at 2.11. and closes at 14.11.

http://utasport.fi/kauppa/Ei-luokiteltu/yosaban-ilmoittautuminen/