Ilmoittautumisinfo

 

APA järjestää tänäkin vuonna ainejärjestöille suunnatun futsalsarjan. Ottelut pelataan Atalpan palloiluhallissa, joten jokaisen pelaajan tulee olla maksanut Unipolisportin liikuntamaksu. Otteluita pelataan syyslukukauden osalta tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 11-14, näiden lisäksi joitain yksittäisiä pelejä iltaisin.

Osallistumismaksu on 52 euroa per joukkue. Ennen ilmoittautumista joukkueen olisi hyvä varmistaa, että heiltä löytyy sarjaa varten noin 15 pelaajaa, jotta vältyttäisiin otteluiden perumisilta. Mikäli joukkueella on ollut aiemmin hankaluuksia saada tarpeeksi pelaajia mukaan, suosittelemme muodostamaan yhteisjoukkueen jonkun toisen ainejärjestön kanssa.

Sarja käynnistyy todennäköisesti viikolla 43, ja ilmoittautumisaikaa on 22.10. asti. Ilmoita ainejärjestösi mukaan täältä. Mukaan otetaan enintään 12 joukkuetta.

Säännöt

1. Ottelun peliaika 2 x 20 min. Joukkueet pitävät huolen, että aloittavat ottelut ja poistuvat kentältä ajallaan.

2. Liivit ja pallot löytyvät välinevarastosta ja ne myös palautetaan sinne päivän viimeisen ottelun jälkeen.

3. Joukkueet kantavat maalit kentälle päivän ensimmäistä ottelua varten ja päivän viimeisen ottelun joukkueet kantavat maalit takaisin paikalleen. Otteluohjelmasta voi aina tarkistaa onko omaa peliä ennen/jälkeen pelejä.

4. Pelimuoto on 5v5 eli maalivahti + neljä kenttäpelaajaa. Joukkue voi halutessaan pelata myös pienemmällä pelaajamäärällä.

5. Mikäli joukkue ei saa riittävää määrää pelaajia otteluun, tulee tästä ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä. Luovutetut ottelut kirjataan 0-5 tappioksi luovuttaneelle joukkueelle.

6. Järjestävä taho ei ole vastuussa loukkaantumisista. Vastaanotosta löytyy tarvittaessa kylmäpusseja ja muuta ensiapua.

7. Sivuraja-, kulma- ja vapaapotkuissa tulee vastustajan olla vähintään 5 metrin päässä.

8. Liukutaklaukset kielletty.

9. Maalivahti ei saa heittää palloa maaliin.

10. Erotuomareita ei ole (paitsi mahdollisesti mitalipeleissä), vaan joukkueet sopivat tuomiot keskenään. Pelataan siisti, hoidetaan erimielisyydet asiallisesti ja pidetään mielessä, että mukana saattaa olla kaiken tasoisia pelaajia!

11. Kotijoukkue ilmoittaa tuloksen järjestäjille vielä ottelupäivän aikana ”Palloilusarja” fb-ryhmään