Joukkuevoimistelu harjoitusvuorot

Ma/Mon: 20:15 – 22:00 Atalpa

Pe/Fri: 17:30 – 20:00 Atalpa

Mahti joukkuevoimistelu on Tampereen Akateemisen Mahdin joukkuevoimistelujaosto, joka tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia aikaisemminkin joukkuevoimistelua, rytmistä tai tanssillista voimistelua harrastaneille tamperelaisille opiskelijoille. Jaosto on perustettu keväällä 2015. Treenaamme iloisella mielellä ja hyvällä sykkeellä. Suunnittelemme itse treenien sisällön, joten jokainen jäsen pääsee vaikuttamaan toimintaamme.

joukkuevoimistelu

Jaoston kautta löytyy varmasti myös seuraa esimerkiksi lenkkipoluille tai kuntosalille. Harjoitteluun motivoi yhdessäolon lisäksi koreografioiden suunnittelu ja esiintymiset erilaisissa tapahtumissa Tampereen Akateemisen Mahdin edustajana. Kaikki korkeakouluyhteisön opiskelijat ja henkilökunta (TAU, TAMK) ovat tervetulleita liittymään jaoston toimintaan.

Tule rohkeasti mukaan harjoituksiin! Nähdään treenisalilla!

Mahti joukkuevoimistelu is the aesthetic group gymnastics division of the sports club Tampereen Akateeminen Mahti and was established in the spring of 2015. We offer training opportunities to people who have experience in the aesthetic group gymnastics, rhythmic gymnastics or flow gymnastics. The aesthetic group gymnastics division was established in spring of 2015. We train with a happy spirit and with a good tempo. We plan our own trainings, so everybody gets to influence our activity. Through our division you will also find people to join for a run or to the gym. Motivation is held high because of our team spirit, and we get to plan choreographies and perform in different events as representatives of Tampereen Akateeminen Mahti. All students and staff in the higher education community(TAU, TAMK) are welcome to join.

Sähköpostilla voi ottaa tarvittaessa yhteyttä:

You can contact us at:https://www.akateeminenmahti.fi/wp-admin/post.php?post=467&action=edit#

joukkuevoimistelu@akateeminenmahti.fi

Harjoitusvuorot

Ma/Mon: 20:15 – 22:00 Atalpa

Pe/Fri: 17:30 – 20:00 Atalpa

Atalpa osoite/address

Ratapihankatu 55 33100 Tampere

Jäsenyysmaksut/Membership fees

Huomaathan, että SportUni-maksu on oltava maksettuna, jotta Atalpalle ja TAMKille pääsee treenaamaan. Jos päätät harrastaa joukkuevoimistelua säännöllisesti, pitää lisäksi maksaa joukkuevoimistelu vuosijäsenyys sekä seuran vuosijäsenyys.

 Note that, the SportUni fee needs to be paid, to be able to come and train in Atalpa and TAMK. If you decide to attend trainings regularly you also need to pay the Tampereen Akateeminen Mahti club year membership, as well as the aesthetic group gymnastics year membership. If you got interested, come bravely to our trainings! See you in sports hall!

Akateeminen Mahti seuran vuosijäsenyys

Akateeminen Mahti club year membership: 5,10€

Joukkuevoimistelun vuosijäsenyys

Aesthetic group gymnastics year membership 5 €

Joukkuevoimistelu (JV)

Jokainen liike on osa kokonaisuutta. Vaikea tasapaino onnistuu, voimistelijat hyppäävät keveästi ilmaan täsmälleen samaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä liike on jo virrannut saumattomasti seuraavaan. Onnistumisen ja voimistelun riemu on käsin kosketeltavaa. Yhden sijaan matolla on monta, mutta he kaikki tähtäävät samaan – yhteistyön, lukuisien harjoitustuntien ja joukkueen kanssa vietettyjen hetkien kautta syntyy kokonaisuus, jossa kaikki ovat kuin yhtä. Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on uniikki tarina, jossa yhdistyvät musiikki ja liike, voimakas ja kevyt, paljettien kimallus ja henkeäsalpaava taito.
Löydä lähin seurasi, joka tarjoaa joukkuevoimistelutunteja Löydä Seura – sivuilta.

Joukkuevoimistelu yhdistää taidon ja koskettavan elämyksen

Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.

Joukkuevoimistelun sydän on suomalaisessa naisvoimistelussa. Lajin juuret löytyvät Suomesta, mutta oksat ovat levittäytyneet ympäri maailmaa – naisvoimistelusta on kasvanut vaativaa ja elämyksellistä kansainvälistä huippu-urheilua. Myös Suomessa lajin suosio on kokenut hurjan kasvun, ja joukkuevoimistelu on kivunnut harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurimmaksi. Lajia harrastetaan monella taitotasolla aina harrastevoimistelusta huippu-urheiluun. Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.

Suomi on yksi joukkuevoimistelun huippumaista

Joukkuevoimistelussa on kilpailtu MM-tasolla vuodesta 2000 lähtien, ja Kansainvälinen Joukkuevoimisteluliitto IFAGG perustettiin vuonna 2003.

Suomi on joukkuevoimistelun kärkimaita. Kaiken kaikkiaan Suomi on saavuttanut joukkuevoimistelun MM-historian aikana naisten sarjassa yli kymmenen mitalia. Juniorisarjassa (14-16-vuotiaat) mitalipotti lähentelee samaa menestystä. Suomalaisia joukkueita nousee ammattitaitoisen ja kauaskantoisen valmennustyön tuloksena kansainväliseen menestykseen ikäluokka toisensa jälkeen.

Lähde: Voimisteluliitto