Jos tykkäät laskettelusta, mutta yksin lähteminen on tylsää, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen lähteä porukalla Sappeelle! Laskettelureissuun pääsee nyt huomattavasti halvemmalla kuin itse järjestetyllä reissulla. Reissun hinta on 20€, mikä sisältää hissilipun lisäksi bussikyydin Atalpalta Sappeelle ja takaisin.
Talviliikuntaviikon (vk 7) perjantaina 15.2. bussi lähtee Atalpan edestä klo 12:30 kohti Sappeeta, jonne saavumme n. 13:30. Lasketteluun on varattu noin neljä tuntia ja takaisin Tampereelle lähdemme klo 17:30.
Vuokravälineiden hinnat:
-suksisetti 17,00€
-lautasetti 17,00€
-kypärä 5,00€
Huomaathan täyttää pyydetyt tiedot, mikäli vuokraat välineet. Ilmoittautuminen vastaanotetaan, kun maksat osallistumisesi Mahdin verkkokaupassa. Ilmoittautuminen päättyy 12.2. klo 23:55, mikäli paikkoja on vielä silloin jäljellä.

If you like skiing, but getting out alone is difficult, now it’s a good idea to take the opportunity to go out to Sappee! The ski slope costs € 20 including bus tours and lift passes. The cost of rental equipment is ski or board 17 € and helmet 5 €. Max participant amount is 50 people.