Akateeminen Mahti

Mahdin fanituotteet myyntiin

Tulossa keväällä: Snapback ja kangaskassi Mahdin väreissä.

Tampereen Akateeminen Mahti tuo myyntiin seuran väreillä varustettuja fanituotteita. Mahdin katalogiin kuuluu keväällä julkaistavat snapback ja kangaskassi, syksyllä tuotevalikoima laajenee collegepaitaan ja pipoon. Toimituksesta vastaa Junique Desing Oy, joka on tehnyt yhteistyötä mm. KalPan ja KuPSin kanssa.

”Fanituotteet ovat jokaisen urheiluseuran yhteisöllisyyden rakentaja, ja taas askel eteenpäin seuramme kehityksessä. On mahtavaa, että yliopiston liikuntaseuralle saadaan omat värit näkyviin myös pelikenttien ulkopuolelle”, kommentoi seuran puheenjohtaja Topias Koukkula.

Haluaako yrityksesi lähteä Mahdin yhteistyökumppaniksi? Onko omia ehdotuksia fanituotteiksi? Ota yhteyttä yritysyhteistyo@akateeminenmahti.fi.

Futsal-naisten kausiennakko 18-19

Syksyn ahkerasti harjoitellut Mahti on kovempi ja valmiimpi kuin koskaan ennen. Treeniaktiivisuus on ollut huipussaan ja harjoituksissa on ollut mahtava tekemisen meininki. Syksyllä Mahti on pelannut kaksi tiukkaa harjoituspeliä, joissa treeneissä hiotut kuviot ja taktiikat ovat päässeet testaukseen.

Tulevalla kaudella parketeilla kiitää useita uusia lupaavia pelureita, unohtamatta tietenkään vuodesta toiseen varmoin ottein kentällä palloilevia vanhoja tekijöitä. Kauden tavoitteet ovat korkealla; paikka neljän parhaan joukossa. Jos kentillä nähdään parasta Mahtia, myös kaikkien hamuama korkein sijoitus sarjassa on mahdollinen. Joka tapauksessa parannus viime kauden viidenteen sijaan on tähtäimessä.

Mahdin naisten kausi pyörähtää käyntiin ensimmäisten sarjapelien osalta Kauppi Sports Centerissä lauantaina 1.12. 2018 kello 10.30, kun vastaan asettuu Tampere United. Samaisena päivänä samassa paikassa vihelletään pilliin myös kauden toisen pelin merkiksi, joka pelataan kello 14.15, vastassa tässä pelissä TKT. Ota siis suunnaksi lauantaina Kauppi Sports Center ja tule kannustamaan Mahtia kauden ensimmäisissä sarjapeleissä! Mahdin rivistössä tällä kaudella nähdään:

Amanda Siren
Anna Ojapelto
Emma Autti
Emma Dahlbom
Erika Nupponen
Ida Ala-Kauhaluoma (mv)
Jenna Jonkka
Jenna Honkanen
Jenni Saarinen
Kati Vastamäki
Maija Rossi (C)
Monna Kuusinen
Naomi Mäki-Soini
Peppi Puolitaipale
Tiia Etelämäki
Veera Nykänen

Seuran syyskokous 2018

Tampereen Akateeminen Mahti ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 17.00, jolloin valitaan myös tulevan vuoden hallitus. Hallitukseen pyrkivän kannattaa tänä vuonna olla hereillä jo ennen varsinaista syyskokousta, nimittäin ehdokkaaksi voi (ja kannattaa) asettua jo ennen syyskokousta.

Syyskokouksessa tullaan pitämään lyhyt paneeli, jossa ehdokkaat saavat esitellä itsensä. Tässä ohjeet, kuinka voit asettua ehdolle!

Kirjoita itsestäsi max A4:n kokoinen ehdokasilmoitus, jossa kerrot mihin tehtävään haet, taustastasi, itsestäsi, osaamisestasi ja ajatuksistasi Mahdin suhteen. Tekstin ei tarvitse olla mitenkään formaali, kunhan siitä selviää vähintään, kuka olet ja mihin luottamustehtäviin haet. Laita ilmoitukseen myös kuva itsestäsi.

Toimitathan ilmoittautumisesi mahdollisimman aikaisin osoitteeseen pj(a)akateeminenmahti.fi , jotta saamme kattavasti esiteltyä ehdokkaat jäsenistölle ja heillä on aikaa perehtyä ehdokkaisiin. Ehdokasilmoitukset tullaan julkaisemaan Mahdin ehdokassivuilla osoitteessa (https://www.akateeminenmahti.fi/ehdokkaat).

Mikäli sinulle jäi asioita pohdinnan alle, laita sähköpostia osoitteeseen pj(a)akateeminenmahti.fi. Jos et pääse itse kokoukseen, mutta haluaisit hakea hallitukseen, laita ehdokasilmoituksen yhteydessä siitä info, niin voit asettua ehdolle myös poissaolevana. Myös kokouksessa voi asettua vielä ehdolle.

Mahti tarjoaa urheilullista, poikkitieteellistä ja vaikuttavaa järjestötoimintaa. Hallituslaisten ei odoteta olevan huippu-urheilijoita tai salimakeja, vaan innostuneisuus ja sitoutuneisuus ovat avainasioita! Joten hae mukaan hallitukseen – et takuulla kadu!

Mikäli et ole kiinnostunut itse toimimaan hallituksessa, tule paikalle äänestämään! Äänestysoikeutettuja ovat kaikki Mahdin jäsenet.

LIITTEET:

Toimintasuunnitelma 2019

Talousarvio 2019

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Tampereen Akateeminen Mahti ry

Päivämäärä: Tiistai 27.11.2018

Aika: klo 17-19

Paikka: Tampereen Yliopisto A08

Hallitukseen hakevan ollessa estynyt tulemaan paikalle, voi vapaamuotoisen hallitushakemuksen toimittaa seuran puheenjohtajalle pj(a)akateeminenmahti.fi. Hakemuksessa tulee mainita haettava hallituspaikka, sekä siihen johtavat perustelut. Hakemukset tullaan lukemaan yhdistyksen kokouksessa.

 

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
 5. Ilmoitusasiat
 6. Toimikauden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
 7. Jäsenmaksuista päättäminen
 8. Hallituspaneeli
 9. Hallituksen puheenjohtajan valinta
 10. Hallituksen varapuheenjohtajan valinta
 11. Sihteerin valinta
 12. Rahastonhoitajan valinta
 13. Muiden hallituksen jäsenten valinta
 14. Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta
 15. Muut esille tulevat asiat
 16. Kokouksen päättäminen

Mahti ja Intersport Koskikeskus yhteistyöhön – Mahti pukee päälleen Adidasta

Tampereen Akateeminen Mahti ja Intersport Koskikeskus ovat sopineet yhteistyöstä vuosille 2019-2021. Yhteistyön myötä Mahdille luodaan seuravaatemallisto Adidaksen tuotteista ja seura pääsee hyödyntämään Intersportin laajaa valikoimaa kaikessa liikunta- ja urheiluvarustetarpeissaan.

“Seurasopimus on merkittävä askel seuramme kehitystä ja pitkäjänteistä toimintaa ajatellen. Yhtenäinen ja laadukas varustus antaa toiminnastamme ammattimaisen kuvan myös ulospäin ja pystymme tuomaan vahvemmin brändiämme esiin. Intersportin asiantunteva palvelu ja toimivat prosessit helpottavat seuratoimijoidemme työtä ja mahdollistavat keskittymisen olennaiseen, eli liikkumiseen”, kommentoi sopimusta seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

Haluaako yrityksesi lähteä Mahdin yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä yritysyhteistyo@akateeminenmahti.fi

Futsal-miesten kausiennakko 18-19

Kausiennakko

Mahdin miesten 5. divarijoukkueen kausi starttaa pelien osalta isänpäivänä 11.11.2018, jolloin Kauppi Sports Centerin kakkoskentällä vastaan asettuu FC Vapsi. Harjoituskausi Mahdin miehillä käynnistyi tänä vuonna jo syyskuun puolella, mikä on huomattavasti aikaisemmin kuin aiempina kausina. Tämän takia joukkue on kauteen valmiimpi kuin koskaan aikaisemmin. Kauteen lähdetään tavoitteet korkealla; Mahti pyrkii pelaamaan taktista futsalia ja kehittämään toimintaansa koko ajan kilpailullisempaan suuntaan.

Joukkueeseen on liittynyt paljon uusia pelaajia, ja jengi harjoitteleekin tällä hetkellä huikean 26 pelaajan voimin. Suuri pelaajamäärä on lisännyt kilpailua peliajasta, mikä on näkynyt kasvaneena harjoitteluaktiivisuutena. Uudet pelaajat ovat tuoneet harjoituksiin vauhtia, ja pelikokemustakin on joukkueeseen saatu lisää täksi kaudeksi. Mahti lähtee kauteen seuraavanlaisella joukkueella:

 

Risto Jouttijärvi (mv)
Henrik Villanen (mv)
Hannu Ikonen
Santtu Hellström
Ville Jäppinen
Anttu Joona
Janne Kajander
Tommi Kiiskinen
Pekko Kulmala
Mikko Luomi
Oskari Metso
Tatu Metsätie (C)
Roni Mäkelä
Joonas Nurminen
Akseli Palmu
Pyry Pirhonen
Sampo Pirttilahti
Panu Rytkönen
Johannes Salminen
Marko Siren
Leevi Tukiainen (jojo)
Jussi Vainikka
Olli Vainio

Valmentajana toimii viime kauden tapaan Essi Salonen. Joukkue harjoittelee toistaiseksi Nokian palloiluhallilla.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt ehdot. Piilota tämä ilmoitus