Date

25 11 2019
Expired!

Time

18:00

Mahdin syyskokous

Tampereen Akateeminen Mahti ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 25.11.2019 klo 18.00, jolloin valitaan myös tulevan vuoden hallitus.

Jos olet kiinnostunut poikkitieteellisestä ja liikunnallisesta hallitustoiminnasta, kannattaa olla hereillä, sillä ehdokkaaksi voi (ja kannattaa) asettua jo ennen syyskokousta! Syyskokouksessa tullaan pitämään lyhyt paneeli, jossa ehdokkaat saavat esitellä itsensä.

Ohjeet hallitukseen hakijalle:
Kirjoita itsestäsi max A4:n kokoinen ehdokasilmoitus, jossa kerrot mihin tehtävään haet, taustastasi, itsestäsi, osaamisestasi ja ajatuksistasi Mahdin suhteen. Tekstin ei tarvitse olla mitenkään formaali, kunhan siitä selviää vähintään, kuka olet ja mihin luottamustehtäviin haet. Laita ilmoitukseen myös kuva itsestäsi. Toimitathan ilmoittautumisesi mahdollisimman aikaisin osoitteeseen pj(a)akateeminenmahti.fi , jotta saamme kattavasti esiteltyä ehdokkaat jäsenistölle ja heillä on aikaa perehtyä ehdokkaisiin. Ehdokasilmoitukset tullaan julkaisemaan Mahdin ehdokassivuilla osoitteessa (https://www.akateeminenmahti.fi/ehdokkaat).

Mikäli sinulle jäi asioita pohdinnan alle, laita sähköpostia osoitteeseen pj(a)akateeminenmahti.fi. Jos et pääse itse kokoukseen, mutta haluaisit hakea hallitukseen, laita ehdokasilmoituksen yhteydessä siitä info, niin voit asettua ehdolle myös poissaolevana. Myös kokouksessa voi asettua vielä ehdolle.

Mahti tarjoaa urheilullista, poikkitieteellistä ja vaikuttavaa järjestötoimintaa. Hallituslaisten ei odoteta olevan huippu-urheilijoita tai salimakeja, vaan innostuneisuus ja sitoutuneisuus ovat avainasioita! Joten hae mukaan hallitukseen – et takuulla kadu!

Mikäli et ole kiinnostunut itse toimimaan hallituksessa, tule paikalle äänestämään! Äänestysoikeutettuja ovat kaikki Mahdin jäsenet.

Syyskokouksen esityslista lisätään verkkosivuille sekä tähän tapahtumaan viimeistään viikkoa ennen kokousta.

MITÄ?
– Tampereen Akateemisen Mahdin syyskokous

MISSÄ?
– Tampereen yliopiston Linna-rakennus, K112

MILLOIN?
– Ehdokkaaksi voi asettua aina syyskokoukseen asti!
– Ma 25.11. klo 18 alkaen Vaalipaneeli & syyskokous.