Legendaarinen Mahdin futissarja on täällä taas! Mahti järjestää tänäkin vuonna ainejärjestöille suunnatun futissarjan. Jalkapallosarjan ottelut pelataan Pellervon kentällä (7v7, pienet maalit) arki-iltapäivisin klo 14-16. Osallistumismaksu on 42 euroa per joukkue.

Ennen ilmoittautumista joukkueen olisi hyvä varmistaa, että heiltä löytyy futissarjaa varten noin 15 pelaajaa, jotta vältyttäisiin otteluiden perumisilta. Mikäli joukkueella on ollut aiemmin hankaluuksia saada tarpeeksi pelaajia mukaan, suosittelemme muodostamaan yhteisjoukkueen jonkun toisen ainejärjestön kanssa. Futissarja pyritään aloittamaan viikolla 37, joten ilmoittautumiset tulisi tehdä viimeistään perjantaina 4.9. Mukaan otetaan enintään 12 joukkuetta.

Ilmoita ainejärjestösi mukaan jalkapallosarjaan täältä.

 

MAHDIN FUTISSARJA – OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO

 

Sarjan otteluohjelma:

Otteluohjelma_Futissarja

 

 

 

SÄÄNNÖT

 1. Futissarjan ottelun peliaika 2 x 20 min. Jokaista ottelua varten kenttä on varattu tasan tunniksi ja joukkueet pitävät huolen, että poistuvat kentältä ajallaan.
 2. Pelaajia on joukkueessa kerrallaan kentällä seitsemän (7) ja näistä yhden on oltava maalivahti. Joukkue saa halutessaan pelata myös pienemmällä pelaajamäärällä. Joukkueella tulee olla yhtenäisen väriset pelipaidat, maalivahti saisi mielellään erottua.
 3. Mikäli joukkue ei saa riittävää määrää pelaajia otteluun, tulee tästä ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä. Luovutetut ottelut kirjataan 0-3 tappioksi luovuttaneelle joukkueelle.
 4. Kotijoukkue huolehtii ottelua varten pelipallon (mielellään 2). Vierasjoukkue huolehtii, että pelaavat erivärisillä paidoilla kuin vastustaja.
 5. Vaihtopelaajia saa olla rajaton määrä ja vaihdot suoritetaan lentävinä vaihtoina vaihtopenkin kohdalta.
 6. Järjestävä taho ei ole vastuussa loukkaantumisista ja joukkueet huolehtivat itse tarpeelliseksi koettujen ensiaputarvikkeiden hankkimisesta.
 7. Paitsiosääntö ei ole voimassa.
 8. Maalivahdin heittämän tai käsistä potkaiseman pallon on kosketettava maata ennen keskiviivan ylittämistä. Sama koskee maalipotkuja. Maalivahti saa kuitenkin muissa tilanteissa potkaista myös suoraan yli keskiviivan.
 9. Sivurajaheitoissa sekä kulma- ja vapaapotkuissa tulee vastustajan olla vähintään 5 metrin päässä.
 10. Liukutaklaukset kielletty.
 11. Erotuomareita ei ole (paitsi mahdollisesti mitalipeleissä), vaan joukkueet sopivat tuomiot keskenään. Pelataan siististi, hoidetaan erimielisyydet asiallisesti ja pidetään mielessä, että mukana saattaa olla kaiken tasoisia pelaajia!
 12. Kotijoukkue ilmoittaa tuloksen palloilusarja Facebook-ryhmään vielä ottelupäivän aikana.