Kiinnostaako poikkitieteellinen ja vaikuttava järjestötoiminta kampusrajat ylittävässä liikuntaseurassa? Haluatko tulla edistämään opiskelijoiden liikuntamahdollisuuksia ja rakentamaan yhä mahtavampaa liikuntaseuraa tamperelaiseen korkeakouluyhteisöön?

Mahdin hallitushaku on alkanut ja päättyy 25.11.2019, jolloin järjestetään myös seuran syyskokous klo 18 Linnan K112 tilassa. Mahti tarjoaa mahtavan mahdollisuuden poikkitieteelliseen järjestötoimintaan, jossa innostuneisuus ja sitoutuneisuus ovat avainasioita. Hae rohkeasti mukaan, et taatusti tule katumaan!

Kirjoita itsestäsi kuvallinen max A4:n kokoinen ehdokasilmoitus, jossa kerrot mihin tehtävään haet, taustoja itsestäsi, osaamisestasi sekä ajatuksia Mahdista. Toimita hakemus osoitteeseen pj@akateeminenmahti.fi mahdollisimman aikaisin, jotta saamme kattavasti esiteltyä ehdokkaat jäsenistölle.

Hallitusrooleja esitellään tarkemmin Instagramin storyn puolella. Pistä siis kanava @akateeminenmahti erityisseurantaan, kun kerromme tarkemmin rooleista Mahdin hallituksessa.