Syksyn ahkerasti harjoitellut Mahti on kovempi ja valmiimpi kuin koskaan ennen. Treeniaktiivisuus on ollut huipussaan ja harjoituksissa on ollut mahtava tekemisen meininki. Syksyllä Mahti on pelannut kaksi tiukkaa harjoituspeliä, joissa treeneissä hiotut kuviot ja taktiikat ovat päässeet testaukseen.

Tulevalla kaudella parketeilla kiitää useita uusia lupaavia pelureita, unohtamatta tietenkään vuodesta toiseen varmoin ottein kentällä palloilevia vanhoja tekijöitä. Kauden tavoitteet ovat korkealla; paikka neljän parhaan joukossa. Jos kentillä nähdään parasta Mahtia, myös kaikkien hamuama korkein sijoitus sarjassa on mahdollinen. Joka tapauksessa parannus viime kauden viidenteen sijaan on tähtäimessä.

Mahdin naisten kausi pyörähtää käyntiin ensimmäisten sarjapelien osalta Kauppi Sports Centerissä lauantaina 1.12. 2018 kello 10.30, kun vastaan asettuu Tampere United. Samaisena päivänä samassa paikassa vihelletään pilliin myös kauden toisen pelin merkiksi, joka pelataan kello 14.15, vastassa tässä pelissä TKT. Ota siis suunnaksi lauantaina Kauppi Sports Center ja tule kannustamaan Mahtia kauden ensimmäisissä sarjapeleissä! Mahdin rivistössä tällä kaudella nähdään:

Amanda Siren
Anna Ojapelto
Emma Autti
Emma Dahlbom
Erika Nupponen
Ida Ala-Kauhaluoma (mv)
Jenna Jonkka
Jenna Honkanen
Jenni Saarinen
Kati Vastamäki
Maija Rossi (C)
Monna Kuusinen
Naomi Mäki-Soini
Peppi Puolitaipale
Tiia Etelämäki
Veera Nykänen