Tampereen Akateeminen Mahti

Seuran syyskokous 2018

Tampereen Akateeminen Mahti ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 17.00, jolloin valitaan myös tulevan vuoden hallitus. Hallitukseen pyrkivän kannattaa tänä vuonna olla hereillä jo ennen varsinaista syyskokousta, nimittäin ehdokkaaksi voi (ja kannattaa) asettua jo ennen syyskokousta.

Syyskokouksessa tullaan pitämään lyhyt paneeli, jossa ehdokkaat saavat esitellä itsensä. Tässä ohjeet, kuinka voit asettua ehdolle!

Kirjoita itsestäsi max A4:n kokoinen ehdokasilmoitus, jossa kerrot mihin tehtävään haet, taustastasi, itsestäsi, osaamisestasi ja ajatuksistasi Mahdin suhteen. Tekstin ei tarvitse olla mitenkään formaali, kunhan siitä selviää vähintään, kuka olet ja mihin luottamustehtäviin haet. Laita ilmoitukseen myös kuva itsestäsi.

Toimitathan ilmoittautumisesi mahdollisimman aikaisin osoitteeseen pj(a)akateeminenmahti.fi , jotta saamme kattavasti esiteltyä ehdokkaat jäsenistölle ja heillä on aikaa perehtyä ehdokkaisiin. Ehdokasilmoitukset tullaan julkaisemaan Mahdin ehdokassivuilla osoitteessa (https://www.akateeminenmahti.fi/ehdokkaat).

Mikäli sinulle jäi asioita pohdinnan alle, laita sähköpostia osoitteeseen pj(a)akateeminenmahti.fi. Jos et pääse itse kokoukseen, mutta haluaisit hakea hallitukseen, laita ehdokasilmoituksen yhteydessä siitä info, niin voit asettua ehdolle myös poissaolevana. Myös kokouksessa voi asettua vielä ehdolle.

Mahti tarjoaa urheilullista, poikkitieteellistä ja vaikuttavaa järjestötoimintaa. Hallituslaisten ei odoteta olevan huippu-urheilijoita tai salimakeja, vaan innostuneisuus ja sitoutuneisuus ovat avainasioita! Joten hae mukaan hallitukseen – et takuulla kadu!

Mikäli et ole kiinnostunut itse toimimaan hallituksessa, tule paikalle äänestämään! Äänestysoikeutettuja ovat kaikki Mahdin jäsenet.

LIITTEET:

Toimintasuunnitelma 2019

Talousarvio 2019

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Tampereen Akateeminen Mahti ry

Päivämäärä: Tiistai 27.11.2018

Aika: klo 17-19

Paikka: Tampereen Yliopisto A08

Hallitukseen hakevan ollessa estynyt tulemaan paikalle, voi vapaamuotoisen hallitushakemuksen toimittaa seuran puheenjohtajalle pj(a)akateeminenmahti.fi. Hakemuksessa tulee mainita haettava hallituspaikka, sekä siihen johtavat perustelut. Hakemukset tullaan lukemaan yhdistyksen kokouksessa.

 

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
 5. Ilmoitusasiat
 6. Toimikauden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
 7. Jäsenmaksuista päättäminen
 8. Hallituspaneeli
 9. Hallituksen puheenjohtajan valinta
 10. Hallituksen varapuheenjohtajan valinta
 11. Sihteerin valinta
 12. Rahastonhoitajan valinta
 13. Muiden hallituksen jäsenten valinta
 14. Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien valinta
 15. Muut esille tulevat asiat
 16. Kokouksen päättäminen