Kiinnostaisiko sinua liikuntayhdistyksen hallituksessa toimiminen? Haluatko järjestää erilaisia tapahtumia tai edistää yliopiston seuratoimintaa huippuhyvässä porukassa?

UtaSportissa pääset toteuttamaan itseäsi urheilutoiminnan parissa ja kokeilemaan, millaista on toimia liikuntayhdistyksen hallituksessa.

Mahdollisia toimenkuvia ovat esimerkiksi rahastonhoitaja, viestintävastaava, yhteistyövastaava… Jokaisesta toimenkuvasta saat loistavaa käytännön kokemusta opiskeluajan jälkeistä työnhakua ajatellen ja muista tietenkin laittaa luottamustoimista maininta cv:seen!

”Viekö tämä sitten paljon aikaani?” Se riippuu täysin sinusta. Kokoustamme yleensä kerran kuukaudessa ja kokousten välissä puuhailtu aika riippuu paljon omasta innokkuudestasi. Kaikkein reippaimmat meistä käyttävät aikaa hallitustoimintaan viidestä kymmeneen tuntia viikossa, sekaan mahtuu myös viikkoja, jolloin hallitustoimiin ei juuri aikaa käytetä. Hieman rauhallisemmat hallituslaiset käyttävät aikaa muutaman tunnin viikossa.

”Enhän mä tiedä mitään hallitustoiminnasta…” Ei hätää, eipä juuri kukaan meistäkään tiennyt! Meillä on joukko vanhoja hallituslaisia, jotka todella mielellään auttavat kaikissa asioissa. Lisäksi Tamy pitää joka vuosi koulutukset, joilla esimerkiksi rahastonhoitajille opetetaan, miten koko homma hoituu! Joten ei hätää, kukaan ei ole seppä syntyessään, vaan tekemällä oppii. Tärkeintä on, että yhdessä puhalletaan samaan hiileen ja hoidetaan hommat kuntoon!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä UtaSportin puheenjohtajaan toivo.nelli.a@student.uta.fi ja kysy lisää. Halutessasi voit tulla juttelemaan hallituslaistemme kanssa 16.11 klo 16 Atalpan aulaan.