Kiinnostaako poikkitieteellinen ja vaikuttava järjestötoiminta kampusrajat ylittävässä liikuntaseurassa?
Haluatko tulla edistämään opiskelijoiden liikuntamahdollisuuksia ja rakentamaan yhä mahtavampaa liikuntaseuraa tamperelaiseen korkeakouluyhteisöön?

Tampereen korkeakouluyhteisön liikuntaseuran Tampereen Akateemisen Mahdin hallitushaku on parhaillaan käynnissä.  Mahti tarjoaa mahtavan mahdollisuuden niin fukseille kuin opinnoissa jo pidemmälle päässeille poikkitieteelliseen järjestötoimintaan, jossa innostuneisuus ja sitoutuneisuus ovat avainasioita.
Hae rohkeasti mukaan, et taatusti tule katumaan!

Kirjoita itsestäsi kuvallinen max A4:n kokoinen ehdokasilmoitus, jossa kerrot mihin tehtävään haet, taustoja itsestäsi sekä osaamisestasi. Toimita hakemus osoitteeseen pj@akateeminenmahti.fi.

Hallitusrooleja esitellään tarkemmin Mahdin instagram-tilin  (@akateeminenmahti) storyn puolella. Pistä siis kanava erityisseurantaan, kun kerromme tarkemmin rooleista Mahdin hallituksessa. Mahdin hallitushaku päättyy 25.11., jolloin järjestetään myös seuran syyskokous klo 18 Linnan (Keskustakampus) K112 tilassa. Myös kokouksessa voi asettua vielä ehdolle. Mikäli sinulle jäi asioita pohdinnan alle, laita sähköpostia.

Pistä myös kalenteriin “Tutustu Mahdin hallitukseen” – tapahtuma tiistaina 12.11. klo 19 Passionissa, mihin voit tulla kyselemään ja keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista Mahdin hallitustoimintaan liittyen.

Linkit facebook tapahtumiin:
Tutustu Mahdin hallitukseen
Mahdin syyskokous