Sporttituutorit järjestävät lajikokeiluja! Sporttituutorhaku 4.11.-1.12.

Mitä ovat sporttituutorit?  Haluatko edistää korkeakoululiikuntaa ja hankkia käytännön kokemusta tapahtumien ja lajikokeilujen järjestämisestä? Sportttituutorit, tai toiselta nimeltään liikuntatuutorit, ovat korkeakoulumme matalan kynnyksen liikunnan vaalijoita.

Tampereen korkeakouluyhteisön liikuntaseura Tampereen Akateeminen Mahti hakee nyt uusia ja aktiivisia sporttituutoreita! Sporttituutoriksi voivat hakea kaikki liikunnasta kiinnostuneet.

Liikuntatuutorille tärkeää on aito kiinnostus, ilo ja positiivinen asenne liikuntaa kohtaan!

Mitkä ihmeen sporttituutorit?

Sporttituutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, ammattivalmentaja tai edes salilla vika. Sporttituutorit ovat tukemassa matalankynnyksen korkeakoululiikuntaa yhdessä Mahdin hallituksen kanssa. Tärkeintä on siis aito liikunnanilo ja että sitä riittää jaettavaksi myös muille. Reippaus, sitoutumisvalmius, rentous sekä oma-aloitteisuus ovat tässä tehtävässä avainsanoja!

Mitä tuutorointiin kuuluu?

Sporttituutorin tulee osallistua emoseuran yhteen suurempaan tapahtumakokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävästä onnistuaksesi sinun tulee osallistua aktiivisesti Mahdin hallituksen kokouksiin. Tapahtumatuotannon lisäksi sporttituutorin tulee edustaa seuraa yhdessä valitsemassaan tapahtumassa kuten liikuntamessuilla tai talviliikuntaviikon riehassa. Tehtävästä ei tarvitse suoriutua yksin! Tukenasi koko matkan ajan ovat muut sporttituutorit, hallitus sekä erityisesti tapahtumavastaavat. Sporttituutorina olet mukana useissa eri tapahtumissa, ja odotamme sitoutumista koko kaudeksi.

Mitä saat tuutoroinnista?

Sporttituutorina saat käytännön kokemuksia tapahtumien järjestämisestä ja pääset kehittämään sekä jättämään oman kädenjälkesi korkeakoululiikunnan maailmaan. Osallistumalla hallituksen kokouksiin pääset myös lähietäisyydeltä seuraamaan Mahdin toimintaa. Työpanostasi vastaan saat työtodistuksen.

Hakuaika: 4.11.-1.12. Päätökset ilmoitetaan noin 1-2 viikon kuluttua hakuajan päättymisestä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 1.12. osoitteeseen sporttituutorit@akateeminenmahti.fi. Kerro, miksi sinä olisit loistava sporttituutori, mitä harrastat ja opiskelet. Kerro myös ensi vuoden suunnitelmistasi: oletko lähdössä vaihtoon tai muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Kerro hakemuksessasi myös, mitä annettavaa juuri sinulla on Mahdille.

Sporttituutoreista voit lukea lisää OLL:n liikuntatuutorointi -sivulta osoitteesta https://oll.fi/liikuntapolitiikka/liikuntatuutorointi/

sporttituutorit