Tampereen yliopiston lentopallokerho UtaLe järjestää lentopallon alkeiskurssin Atalpalla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet, joilla on hieman kokemusta perustekniikoista, kuten sormi- ja hihalyönnistä sekä aloitussyötöstä. UnipoliSport-liikuntamaksu tulee olla maksettuna omaan korkeakouluun.
Kurssilla kerrataan lyhyesti lentopallon perustekniikoita, mutta tarkoituksena olisi keskittyä enemmän pelikuvioihin, lajin sääntöihin ja itse pelaamiseen. Pelivarusteiksi kelpaavat tavalliset sisäpelivarusteet. Kurssikertoja on yhteensä 6, ja ne järjestetään Atalpan palloiluhallissa keskiviikkoisin klo 16-17 ajalla 8.4.-13.5.2015.
Kurssin hinta on UtaSportin jäsenille 10 € ja muille 12 €. Ilmoittautuminen alkaa 23.3. klo 12, ja päättyy 7.4. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen merilainen.hanna.m@student.uta.fi. Kerro viestissä nimesi ja korkeakoulusi ja ilmoita, oletko UtaSportin jäsen. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan 12 henkilöä. Jotta kurssi toteutuu, osallistujia on oltava vähintään 6.

Tiedot vielä tiivistetysti:
Aika: Keskiviikkoisin klo 16-17
Aikavälillä: 8.4.-13.5.2015
Paikka: Atalpan palloiluhalli
Hinta: 10 € UtaSportin jäsenille, muille 12 €
Ilmoittautumiset: merilainen.hanna.m@student.uta.fi
Tervetuloa palloilemaan!