Hauskaa yhdessäoloa pelaillen ja hengaillen biitsiturnauksessa! Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella!

UtaSportin sporttituutorit järjestävät opiskelijoille suunnatun leikkimielisen beach volley -turnauksen! Turnaus pelataan torstaina 14.9 klo 12-18 välisenä aikana Pyynikin uimarannalla tenniskenttien läheisyydessä. Rannalle pyöräilee yliopistolta 15 minuutissa. Turnaus on ilmainen!

Turnaus on erittäin kevyillä mielillä pelattava, eikä joukkueita palkita. Osallistuminen ei edellytä ollenkaan aiempaa kokemusta! Turnauksessa on vain yksi sarja, joka on sekasarja. Sarjassa ei kuitenkaan ole mitään vaatimuksia pelaavien sukupuolten määrästä. Tarkoituksena on järjestää jokaiselle hieno tapahtuma hauskan pelailun yhteydessä.
Pelit pelataan mukautetuilla säännöillä 4v4, kaksi erää 21 pisteeseen ja tarvittaessa kolmas erä 15 pisteeseen, joka ratkaisee voittajan.Joka pallosta saa pisteen. Alkusarjassa jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kaksi (2) peliä, jonka jälkeen pelataan pudotus- ja jatkopelit. Suositeltu joukkueen koko on 4-6 henkeä. Jokaiselle joukkueelle tulee toimitsijavuoro, josta lisää infoa ilmoittautumisen päätyttyä.

Saamme paikalle myös musiikkia, joten alueelle voi tulla myöskin vain hengailemaan, mikäli itse pelailu ei kiinnosta. Tulkaa kannustamaan kaverit upeisiin suorituksiin! Tapahtuman epäviralliset jatkot ovat haalaribileissä Ilonassa.

Koska aivan rajattomasti emme voi joukkueita turnaukseen ottaa, suosittelemmekin ilmoittautumaan mahdollisimman nopeasti, jotta mahdutte mukaan! Mikäli joukkueessanne on BVT:n jäsen, ilmoittakaa se ilmoittautumisen yhteydessä.
ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY ma 5.9 klo 15.00

Turnaukseen voi ilmoittautua joukkueittain, jolloin joukkueen yhteyshenkilö ilmoittaa joukkueensa tästä; https://docs.google.com/forms/d/1_59WYlU0cI7K43pSKBkUdlDLKLJbKiyvwxpBrE5yNrU/edit

TAI
Mikäli ette saa kavereiden kanssa joukkuetta kasaan, voitte ilmoittautua henkilökohtaisesti, jolloin teistä kootaan yhteisjoukkue. Ilmoittautuminen yhteisjoukkueeseen tästä;
https://docs.google.com/forms/d/1szAgxXxllfOaUiDr_9Bhb19P15ewkxVOL6iwp0lGPw8/edit