APA – HirPy su 20.12. klo 10:50, sekä
APA – AC HC. su 20.12. klo 12:30,
paikkana Raholan liikuntakeskus.

Kuten aiemmin todettua, APA lähtee kauden toiseen peliviikonloppuun Tampereen piirin miesten harrastesarjan H-lohkon piikkipaikalta, saldonaan edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa kahdesta pelistä.

Vastustajat ovat kovaa luokkaa, sillä HirPy voitti niin ikään molemmat pelinsä Kartellia sekä APAllekin taipuneita Lännen nopeimpia vastaan. HirPy näytti luottavan hyökkäyspelissään nopeisiin etenemisiin laitoja pitkin, joista se saikin aikaan useita hyviä laukauksia ja kovia matalia syöttöjä vastustajan maalin eteen. Ainakin näissä pitää kotijoukkueen puolustuksen siis olla tarkkana. AC HC pelasi ainakin tulosten varjossa kaksi tiukkaa mittelöä, joissa se päihitti APAn tavoin Uljaan lukemin 4-3 ja koki niukan tappion Kartellille 1-2. AC HC onnistui pelaamaan pelinsä APAlaisten uteliailta silmiltä suojassa, joten tarkempaa tietoa vastustajasta ei etukäteen ole saatavilla. Nähtäväksi jää myös se seikka, vaikuttaako joululomien läheisyys kummankaan vastustajan iskukykyyn.

APA saa vuoden viimeisiin otteluihinsa jalkeille totutun vahvan kokoonpanon, joskin muutama muutos viime peleihin on luvassa. Ensimmäisiä futsalotteluitaan APAn tummansinisissä peliasuissa pääsevät pelaamaan Pasi Kangas, Simo Tynkkynen sekä Markus Multala. Huikeita yksilösuorituksia odotetaan etenkin kahdelta viimeksi mainitulta, sen verran häikäiseviä otteita ovat Simo ja Markus viikosta toiseen esittäneet APAn treenivuoroilla Tampereen yliopiston liikuntakeskus Atalpalla.

APA miehet, todennäköinen kokoonpano viikonlopun otteluihin:
1 Risto Jouttijärvi
2 Pasi Kangas
4 Juuso Ala-Kyyny
5 Jarkko Mäkipää
6 Niko Riissanen
8 Janne Jokinen
9 Johannes Salminen
19 Markus Multala
22 Simo Tynkkynen
35 Tuomas Karjanlahti
42 Miika Karjalainen
68 Tatu Metsätie