Jälleen APAn naisia vastaan asettui kovatasoinen joukkue. Se ei haitannut, sillä APAn puolustus ja maalivahti tekivät hyvää työtä vähäisistä vaihtopelaajista huolimatta ja vastaavasti hyökkääjät laukoivat useasti toinen toistaan parempia laukauksia vastustajan maalia kohti. Loistavista laukauksista huolimatta vastustajajoukkueen maalivahti taipui kerta toisensa jälkeen huimiin torjuntoihin estäen APAn maalitilin kartoittamisen.

Pelin loppupuolella tilanteen ollessa vastustajan hyväksi 2-1 pääsi APA laukomaan epäsuoran rangaistuspotkun vastustajan maalivahdin virheen johdosta. Vastustajapelaajat blokkasivat vartaloillaan kohdat joihin heidän maalivahtinsa käsi ei yltänyt. Pallon liikeradasta rangaistuspotkussa ei ollut kellään täysin varmaa kuvaa, sillä vastustajan maalilla oli huomattavasti tungosta, mutta todettava on, että vastustajan maaliverkko heilui roimasti laukauksen jälkeen. APAn miehistä koostuvasta kannustusyleisöstä osattiin sanoa ainakin vastustajan pelaajien olleen maalin sisällä kaivaessaan palloa vauhdilla takaisin pelattavaksi. APAn tuuletuksista huolimatta keskiviivalla seissyt tuomari päätyi toteamaan, ettei maalia ollut syntynyt tilanteessa. Sitä, oliko päätös oikea, on vaikea sanoa varmaksi, mutta oli pallo sitten maalissa tai ei, olisivat APAn naiset pelinsä puolesta ansainneet vähintäänkin tasapelin elleivät jopa voiton.

Loppupeli olikin APAlta täynnä maaliyrityksiä ja pallo pyöri vielä monta kertaa vastustajan maaliviivalla kuitenkaan sitä ylittämättä. Pelin jälkeen APAn naiset jo suunnittelivat revanssia ViNoja vastaan, mutta valitettavasti sellaista ei ole luvassa. Se lienee toki vastustajan onni, sillä APAn voitontahto takaisi vastustajalle erittäin kuumat paikat.