Oletko usein miettinyt, mistä löytäisit harrastuksen, joka yhdistelee sopivan määrän ulkoliikuntaa, samanhenkisiä ihmisiä ja mahdottoman hauskan urheilulajin? Nyt sinulla tärppäsi, sillä meillä on nyt tarjolla erään viime vuosina suuren suosion kasvattaneen lajin alkeis- ja jatkokurssi, nimittäin frisbeegolfin! TYKKi eli Tampereen yliopiston Korin Kilistelijät järjestää kaksipäiväisen frisbeegolfkurssin ti 26.4. ja ke 4.5. Vihiojalla, Nekalassa (Vihiojantie 11). Aloitusaika on molemmilla kerroilla klo 17 ja kokoontumispaikka on täsmälleen seuraava:https://www.google.fi/maps/place/Vihiojan+frisbeegolfrata/@61.475077,23.800452,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x468edf6a855fd6c1:0x51ecf6bedfda525f

 Kurssi on suunnattu Tampereen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Mukaan tarvitset vain kelille sopivan varustuksen ja mahdollista mutaa sietävät kengät. TYKKi lainaa osallistujille kaksi kiekkoa, yhden putterin ja yhden draiverin, mutta toki omiakin kiekkoja sopii ottaa matkaan. Kurssi on täysin ilmainen ja ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin. Mainitsethan samalla, pääsetkö molemmille vai toiselle kerralle, sillä kummallekin päivälle mahtuu 15 kurssilaista.

 Tampereen yliopiston Korin Kilistelijät (TYKKi) on vuonna 2012 Tampereen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle perustettu frisbeegolflajikerho, joka toimii UtaSportin alaisuudessa. TYKKi järjestää treenejä, pippaloita, mökkireissuja, viikko- ja kuukausikisoja, kisamatkoja ynnä muuta kivaa pitkin vuotta, sekä TYKKi:n kautta voi tilata Innovastoresta kiekkoja alennetuin hinnoin. Monipuolisemman selostuksen TYKKi:stä löydät:http://www.utasport.fi/?page_id=259. Jos et ole vielä Facebookin ryhmässä, niin liitypä TYKKi-ryhmään heti! Sieltä saat tietoa TYKKi:n tapahtumista ja kavereita väylille.

 MITÄ: Frisbeegolfin alkeis- ja jatkokurssi
MILLOIN: Ti 26.4. ja ke 4.5. klo 17-19
MISSÄ: Vihiojalla, Nekalassa
KENELLE: Tampereen yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle
MITÄ MAKSAA: Kurssi on täysin ilmainen
ILMOITTAUTUMISET: tamminen.joonas.i@student.uta.fi