Osallistumisoikeus

SELL kisat ovat avoimet kaikille yliopisto-opiskelijoille ympäri maailman. Oppilaat edustavat yliopistoaan, jossa he opiskelevat tai ovat valmistuneet 2015 tai 2016 vuoden aikana. Lisätietoa: SELL – kisojen yleisistä säännöistä osoitteesta: http://www.tut.fi/sell2016/?page_id=59

Osallistumisdokumentit

Osallistujien tulee todistaa opiskelijastatuksensa järjestäjille. Voimassa oleva opiskelijakortti tai muu dokumentti opiskelijastatuksesta tulee näyttää osallistuakseen. 2015 tai 2016 valmistuneet voivat myös osallistua näyttäessään valmistumisdokumenttinsa.

Osallistumishinnat

Rekisteröityminen viimeistään 15.3.2016

–          25€ / päivä / henkilö

Rekisteröityminen 15.4.2016 jälkeen

–          45€ / päivä / henkilö

Osallistumismaksu maksetaan tietyn lajin kokonaiskeston mukaan. Maksu sisältää kilpailutapahtumat, kisaruokailut (aamiainen,lounas, päivällinen), kuljetukset tapahtuman aikana ja kulttuuriohjelman. Jos majoitustarvetta ilmenee, kisakampuksella on tarjolla lattiamajoitusta lisähintaan 5€/yö/hlö.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu internetsivujen kautta. Olen ilmoittanut yliopistomme järjestelmään (ainakin pitäisi sielä olla). Seuraavaksi aukeaa joukkueiden rekisteröityminen, joka päättyy 15.3.2015. Tässä vaiheessa ilmoitetaan joukkuelajeihin osallistuvat joukkueet, myös yksilölajit ilmoittavat joukkueensa. Joukkueeksi järjestelmässä luetaan niin joukkueet, kuin yksilöurheilijatkin eli joukkueella on olemassa jokin vastuuhenkilö, joka hoitaa ilmoittautumista joukkueen puolesta, yksilökilpailijalla tuo henkilö olet mitä luultavimmin sinä itse.

Älä hämäänny sivustolla http://www.tut.fi/sell2016/registration/ linkistä “Register a new univeristy”, vaan tämä on juurikin se linkki, josta saat ilmoitettua itsesi / joukkueesi mukaan ja saat tunnukset ilmoittautumisjärjestelmään. Käytännöt vaihtelevat yliopistoittain ja olemme sopineet Tampereen Yliopiston kohdalla tälläisestä toimintamallista. Viimeinen vaihe on osallistujien henkilökohtaisten dokumenttien lisääminen, jonka joukkueet suorittavat myös itse.

Maksuliikenne

Joukkueet / yksilöurheilijat saavat rekisteröitymisen kautta laskun ja hoitavat maksuliikenteen itse.

Yleistä

Lajien tarkat säännöt ilmoitetaan myöhemmin. Joukkueiden maksimimäärää on joukkuelajeisa rajoitettu, lisäksi salibandyssä suomalaisten joukkueiden määrä on rajoitettu kahdeksaan. Olkaa siis nopeita, jos haluatte varmistaa osallistumisenne! Yksilölajeissa rajoituksia ei ole.

Kaikki nämä ja muuta infoa löytyy osoitteesta http://www.tut.fi/sell2016/  tai sähköpostilla sellgames2016@tut.fi . Myös Tuomas Karjanlahti (karjanlahti.tuomas.p@student.uta.fi) neuvoo tarvittaessa Tampereen yliopiston opiskelijoita.