Tampereen yliopiston liikuntayhdistys UtaSport hakee nyt uusia ja aktiivisia sporttituutoreita! Sporttituutoriksi voivat hakea kaikki liikunnasta kiinnostuneet. Tärkeätä on aito kiinnostus, ilo sekä oikeanlainen asenne liikuntaa kohtaan!

Hakuaika: 15.2.- 7.3. päätökset ilmoitetaan 2-3 viikon sisään hakuajan päättymisestä. Toimikausi noin huhtikuu 2016 – helmikuu 2017.

Mikä ihmeen sporttituutori? Sporttituutori on opiskelija, joka omalla energisellä esimerkillään innostaa ja kannustaa myös muita liikkumaan. Sporttituutorit järjestävät pieniä tapahtumia ja tempauksia, tutustuttavat eri lajeihin sekä Unipolisportin ja UtaSportin toimintaan. Lisäksi he tutustuttavat uudet fuksit Tampereen liikuntatarjontaan syksyn alussa. Tuutoroinnin tavoitteena on tuoda liikunta entistä lähemmäs kaikkia opiskelijoita, edistää liikuntakulttuuria ja tarjota uusia mahdollisuuksia osallistua ja löytää mieleisiä tapoja matalankynnyksen liikuntaan.

Mitä sporttituutorilta odotetaan? Sporttituutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, ammattivalmentaja tai edes salilla vika. Sporttituutoreiksi haetaan liikunnasta motivoituneita, innostavia ja toimintaan sitoutuvia tyyppejä. Tärkeintä on, että saat itse liikunnasta niin paljon iloa, että sitä riittää tartutettavaksi myös muihin. Reippaus, sitoutumisvalmius, rentous sekä oma-aloitteisuus ovat tässä tehtävässä avainsanoja! Sporttituutoreille järjestetään kevään aikana perehdytyskoulutus, joissa käydään läpi tuutorin tehtävät, tutustutaan liikuntapalveluihin ja ryhmäydytään. Sporttituutorina olet mukana useissa tapahtumissa vuoden aikana ja odotamme tuutoreilta sitoutumista toimintaan koko kaudeksi. Korostamme, että varsinkin syksyllä on paljon tapahtumia, joissa sporttituutoreita tarvitaan.

Mitä tuutorointiin kuuluu?

– yhden lajikokeilun järjestäminen parin kanssa

-auttavat kahdessa Utasportin tapahtumassa

-perehdyttävät fukseja liikuntatarjonnasta

Mitä tuutoroinnista saa? Palkkioksi tehtävästään saat:

– mahdollisuuden liikkua ilmaiseksi järjestämissään lajikokeiluissa

– työtodistuksen (erinomainen CV merkintä)

– kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja ryhmän organisoinnista

– 2 opintopistettä

– sporttituutoreiden virkistysillan

Kiinnostuitko? Sporttituutoriksi voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen peltoniemi.eeva.m@student.uta.fi. Haku päättyy maanantaina 7.3.2016. Lisätietoja voi kysellä edellä mainitusta osoitteesta. Kerro hakemuksessasi, miksi sinä olisit loistava sporttituutori ja mitä opiskelet. Tuo hakemuksessa esiin myös, oletko hakemassa opiskelijavaihtoon, toiseen kouluun tai muuttamassa toiselle paikkakunnalle seuraavan lukuvuoden aikana. Mainitse myös harrastuksesi sekä mahdolliset muut luottamustoimet sekä työtehtävät.