12565620_1298491130177206_3732817279711564942_nKuvassa vasemmalta: Matleena Moisio, Anniina Iivarinen, Eeva Peltoniemi, Nelli Toivo, Jaana Santaharju, Tuomas Karjanlahti ja Rasmus Rannikko.

Puheenjohtajana jatkaa viime vuoden tapaan Nelli Toivo, jonka vankassa otteessa UtaSport on pyrkinyt kehittämään toimintaansa ja laajentamaan jäsenpohjaansa. Toivo tunnetaan jämäkkänä, mutta reiluna johtajana, joka kannustaa joukkuettaan kohti parempaa suoritusta kuin urheilukisoissa konsanaan.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Iltakoulun entinen liikuntavastaava Matleena Moisio. Keväällä Pietariin vaihto-opiskelijaksi suuntaava Moisio tulee myös hoitamaan rahastonhoitajan roolia, joten odotukset tulokkaalle ovat kovat.

Viestintävastaavan roolia tulee hoitamaan Itä-Suomen lahja Tamperelaiselle urheiluseuratoiminnalle: Anniina Iivarinen. Hän on ollut jo nuoresta iästään huolimatta mukana aktiivisesti seuratoiminnassa, joten toiminnan haasteet ja mahdollisuudet ovat hänelle hyvin selvillä. Ensitöikseen Anniina perusti UtaSportille Twitter tilin, josta jatkossa toivottavasti päästään seuraamaan lajikerhojen joukkueiden edesottamuksia. Eli panehan UtaSport twitterissä seurantaan, äläkä myöskään unohda Instagramia!

Lajikerhovastaavana aloittaa UtaLe:n miesten joukkueen vastuuhenkilö, Pareton puheenjohtaja sekä Tamy:n edustajiston jäsen Rasmus Rannikko. Hänen vastuullaan on ylläpitää ja tukea nykyisten lajikerhojen toimintaa sekä perustaa mahdollisesti uusia innokkaiden pelaajien ilmestyessä. Onko sinulla mielessä jokin laji, joka ansaitsisi joukkueen tai vakituisemmat olosuhteet seuratoiminnan puitteissa? Ota yhteyttä Rasmukseen, niin perustetaan uusi jaosto!

Sportittuutoroinnissa Suomessa eturintamassa ollut UtaSport tulee jatkamaan hyväksi koettua toimintajoukkoaan Eeva Peltoniemen ja Jaana Santaharjun johdolla. Santaharju on itse entinen sporttituutori ja Peltoniemi muuten vaan urheiluhullu. Kaksikolla olikin heti ajatuksia toiminnan kehittämiseksi ja jäämmekin innolla odottamaan Sporttituutoreiden lajikokeiluja sekä tapahtumia vuonna 2016.

Vuoden 2015 sporttitutorvastaava Karoliina Karjalainen jatkaa hallituksessa sihteerinä. Edellinen varapuheenjohtaja ja lajikerhovastaava Tuomas Karjanlahti jatkaa hallituksen jäsenenä määrittelemättömiä toimia hoitaen. Huhujen mukaan tämän Akateemisten Palloilijoiden toiminnassa vahvasti vaikuttavan hahmon harteilla ovat ainakin nettisivujen toteutus, joten toiveet niiden kehittämisestä voi osoittaa suoraan hänelle.

Tamy:n edustajana UtaSportin hallituksessa on Tamy:n liikuntavastaava Niko Ruotsalainen.

Toimihenkilöitä ei tässä vaiheessa nimitetty, joten jos olet kiinnostunut tulemaan toimintaan mukaan, on se hyvinkin mahdollista ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Nelli Toivoon!

Käythän vielä tsekkaamassa hallitusesittelyt osoitteesta www.utasport.fi/hallitus ja valitsemalla valikosta haluamasi henkilön.