Vietätkö kesäsi Tampereella? Olet katsellut Pitkämäen keihäskaaria kadehtien ja haaveillut, että vielä jonain päivänä pinkoisit kuin Bolt tai pomppaisit kuin Powell?

UtaSport järjestää touko-kesäkuussa yhteensä 7 kerran yleisurheilukurssin, jonka aikana käydään läpi naisten seitsenottelun lajit. Harjoitukset alkavat viikolla 21 ja päättyvät viikolla 27 leikkimieliseen jokaopiskelijan seitsenotteluun. Harjoitusajat vaihtelevat johtuen ohjaajina toimivien urheilijoiden kisakalenterista ja harjoitusohjelmista. Pääsääntöisesti harjoitukset pidetään Hervannan yleisurheilukentällä ja Ratinan stadionilla, mutta muutokset ovat mahdollisia, ja huonon sään sattuessa harjoitellaan tarvittaessa Pirkkahallissa.

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja naisten seitsenottelusta huolimatta myös miespuoleisille! Myös TTY:n ja TAMK:in opiskelijat ovat tervetulleita kurssille! Aiempaa yleisurheilukokemusta ei tarvitse olla, vaan kaikissa lajeissa lähdetään liikkeelle perusteista. Varusteiksi riittävät tavalliset urheiluvaatteet ja lenkkarit; jos omistat piikkarit, nekin kannattaa pitää treeneissä mukana.

Kurssikerrat pidetään seuraavasti (muutokset mahdollisia, ajankohtaisimman kurssi-infon löydät UtaSportin Facebook-sivulta)

Viikko 21 pe 23.5. klo 18:00 Pituushyppy, Hervannan yleisurheilukenttä
Viikko 22 ma 26.5. klo 17:00 Pikajuoksu (200 m), Hervannan yleisurheilukenttä
Viikko 23 to 5.6. klo 16:00 Pika-aidat (100 m), Hervannan yleisurheilukenttä
Viikko 24 Keihäs, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin
Viikko 25 Korkeus, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin
Viikko 26 Kuula + 800 m, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin
Viikko 27 Seitsenottelu, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Koko kurssin hinta on UtaSportin jäsenille 15 e, muille 25 e. Kullekin kerralle voi osallistua myös erikseen, tällöin yhden kerran hinta on UtaSportiin kuuluville 3 e ja muille 5 e. Kurssille ilmoittaudutaan maanantaihin 19.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen iida.jaakkola(at)uta.fi. Myös yksittäisille kerroille tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään kahta päivää ennen kyseistä kertaa, vaikka et osallistuisi koko kurssille. Maksuohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

UtaSportin jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen yliopiston opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet sekä kannatusjäsenmaksun maksamalla myös muiden Unipolisport-korkeakoulujen (TAMK, TTY) opiskelijat ja henkilökunta. Ohjeet jäseneksi liittymisestä löydät täältä jäseneksi-sivulta.